İlker Başbuğ'a çok sürpriz davet!

Fenerbahçe'nin Anıtkabir ziyaretine geçtiğimiz günlerde tahliye olan İlker Başbuğ da davet edildi.

İlker Başbuğ'a çok sürpriz davet!
İlker Başbuğ'a çok sürpriz davet!
GİRİŞ 20.03.2014 10:52 GÜNCELLEME 21.03.2014 09:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Anıtkabir'e yapılacak ziyarete büyük bir ilgi var. Sadece Trakya dernekleri 20 otobüs ile bu yürüyüşe katılacak.

Fenerbahçe'de hazırlıklar sürerken Anıtkabir ziyaretinin özel bir konuğu olacak. Geçtiğimiz günlerde cezaevinden tahliye edilen Genelkurmay Eski Başkanı İlker Başbuğ...

Bodrum'da olan Başbuğ'u bizzat Başkan Aziz Yıldırım arayarak Anıtkabir'e davet etti. Başbuğ'un ne yanıt verdiği ise şu anda bilinmiyor. Yanıtı Başkan Aziz Yıldırım'da gizli...

Eski Genelkurmay Başkanı bilindiği gibi Fenerbahçe taraftarı. Sarı lacivertlilerin Başkanı Aziz Yıldırım cezaevindeyken Başbuğ'u ziyaret etmişti ve bu ziyaret büyük ses getirmişti.

23 MART PAZAR GÜNÜ SAAT 14.00'DA

Fenerbahçe dernekleri ve taraftarları tarafından gerçekleştirilecek olan organizasyon pazar günü saat 14.00'te gerçekleşecek 23 Mart Pazar günü saat 14.00'da gerçekleştirilecek.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 4
  • celal okur 10 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Acar a!. Ne diyecekleri açık: biri diyecek,cumhuriyeti sen kurdun,ben ise cumhuriyetle yönetilen ve halkın seçtiği hükümeti devirmek için darbeden yagılanıyorum. öteki ise: sen her ne kadr sporcunun aynı zamanda ahlaklısını severim dediysen de ben seni dinlemedim, şike yüzünden başım belada,hatta takımım da 2. lige düşecek!
    Cevapla
  • mevhibe inal 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne için?. Kim kazanır? Kulaklara düşmanlık fısıldayanlar, tehdit ve şantaj yapanlar kimler? Anti-Emperyalist. Mason Dernekleri ve Misyoner Kolejleri kapatan, Sadece Türk sahipli Milli Banka kuran Atatatürk bugünün Sözde Atatürkçüleri için ne derdi acaba?
    Cevapla
  • burhan han 10 yıl önce Şikayet Et
    pişman etirmeyin. adamı tuttuğu takımdan da soğutacak bu adamlar(!). bu ne yahu. 3, dünya ülkelerinde olduğu gibi ikide bir mozole önüne ağlamaya gidiyorsunuz. ölüden medet bekleyen çağdaşlarrr
    Cevapla
  • Mustafa ACAR 10 yıl önce Şikayet Et
    Olabilir. Rahmetli ATATÜRK' ün huzurunda Aziz ve İlker ne diyecekler acaba?
    Cevapla