Egemen Korkmaz ağlaya ağlaya haykırdı

Sivas yenilgisinin ardından Fenerbahçe soyunma odasında hedefteki isim hakem Yunus Yıldırım'dı.

Egemen Korkmaz ağlaya ağlaya haykırdı
Egemen Korkmaz ağlaya ağlaya haykırdı
GİRİŞ 11.02.2014 05:41 GÜNCELLEME 11.02.2014 05:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Oyundan atılan milli savunmacı ise arkadaşlarına, “Sizleri yalnız bıraktım ama bir şey yapmadım. Özür dilerim. Hakkınızı helal edin” dedi.

Sivasspor yenilgisi Fenerbahçe'ye zirve yarışında ağır bir darbe vurdu... Yakın rakibi Galatasaray ile puan farkı 4'e indi, zorlu deplasmandan iki cezalı, bir sakat ve eli boş dönüldü... Moraller bozuldu...

Karşılaşma sonunda ise sarı lacivertlilerin soyunma odasında hakeme isyan vardı. Oyuncular, öfkeli ve sinirliydi. Gökhan Gönül ve Sow'a diğer takım arkadaşları penaltı pozisyonunu soruyorlar ve onlar da hararetli bir şekilde haklarının yendiğini, net penaltılarının verilmediğini savunuyorlardı...

ARKADAŞLARI TESELLİ ETTİ

Kırmızı kart gören Egemen Korkmaz, ağlıyordu... Arkadaşları onu teselli ederken bir anda ayağa kalktı ve “Yemin ederim, Yunus Yıldırım'a küfür etmedim” dedi.

Atıldığı pozisyonda rakip futbolcuya da dokunmadığını üzerine basa basa söyleyen milli yıldız, “Ne adama ne de hakeme dokundum. Ağzımdan da kötü bir söz çıkmadı. Hiç bir şey yapmadım. Sizleri yalnız bıraktığım için özür diliyorum arkadaşlar” dedi ve ağzından çıkan son söz ise “Hakkınızı helal edin” oldu.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Egemen'in gözleri yine dolu dolu olmuştu. Tecrübeli futbolcunun bu halini gören diğer takım arkadaşları da bir hayli duygulandı. Soyunma odasında farklı bir atmosfer vardı. Çok üzgün olan Egemen'in yanına Gökhan Gönül geldi ve arkadaşına sarılarak, “Biz futbolcuyuz. Sahada da bu tip şeyler var. Hepimizin başına gelebilir. Biz bir takımız, bir bir aileyiz. Bunları da atlatacağız. Biz sana inanıyoruz” dedi. Gökhan'ın ardından Egemen'in sırtını diğer arkadaşları da sıvazladı. Tecrübeli savunmacı, gördüğü destek karşısında rahatladı.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 3
  • mikail 10 yıl önce Şikayet Et
    Dokunmamış..... Akraba oldunuz hala ne diyor pişkin pişkin....
    Cevapla
  • Öz ÖZTÜRK 10 yıl önce Şikayet Et
    mustafa ayaz. senin hakkın yendiği zamanlar, hakkını aramaya çalıştığında ağzına emzik mi veriyorlardı?
    Cevapla
  • MUSTAFA AYAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    AĞZINADA EMZİK VERDİLERMİ. çok üzülüyorum bu çocuğa hem buna hemde azizeye.
    Cevapla