Uslu: F.Bahçe'yi UEFA da düşüremez

F.Bahçe'nin eski yöneticilerinden Mahmut Uslu, Beyaz Futbol programında G.Saray'ı eleştirdi ve gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Uslu: F.Bahçe'yi UEFA da düşüremez
Uslu: F.Bahçe'yi UEFA da düşüremez
GİRİŞ 06.10.2013 09:36 GÜNCELLEME 06.10.2013 09:36
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Uslu, F.Bahçe'nin bir alt lige düşürüleceğiyle ilgili, "Kimse F.Bahçe'yi küme düşüremez. UEFA'nın da buna yetkisi yok" dedi. G.Saray'ın devletin imkanlarıyla TT Arena'yı yaptırdığını belirten Uslu, F.Bahçe'nin ise Saracoğlu'nu kendi imkanlarıyla ve fedakarlıklarla büyüttüğünü dile getirdi. Sarı-lacivertli camianın 3 Temmuz süreciyle başlayan sıkıntıları aşacağını belirten Uslu, Fatih Terim hakkında ise "Çok severim. Türk sporunda simgedir" dedi.

YORUMLAR 8
  • cesur malatyalı 10 yıl önce Şikayet Et
    ayaz lar. şike yaptıysa Fb size ne hesabını veriyor bak adamlar mert hesabını veriyor denizliye gönderdiğini hatta maliye ye kayıp trilyonun hesabını veremeyenler utansın. artı o kadar cahilsiniz ki tartışmaya değmezsiniz fb şikeyi kiminle yaptı neden başka takım ceza almadı.. bende devletçiyim başbakanıda çok severim fenerin olaylarının geziyle ne ilgisi var o beşiktaş taraftarıydı fb ilgisi yoktur sizde biliyorsunuz. provaktörler bu olayları büyüttü birde pkk lı soysuzlar taraftarın arasına sızıp ortalığı yıktı ha bu arada devletin malına zarar veren kim olursa olsun VATAN HAİNİDİR:
    Cevapla
  • tuncay ayaz 10 yıl önce Şikayet Et
    itiraf. biz şike yaptık ama düşürmeye gücünüz yetmez demek istiyo..
    Cevapla
  • mehmet say 10 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın. ne farkı var apodan spordaki bu kin niye? anlamak da istemiyorum. Allak kalplerine göre versin.
    Cevapla
  • Önder Ayaz 10 yıl önce Şikayet Et
    Halit Velit. Senin gibi boş mideden konuşanını görmedim arkadaş. Çoluk çocukların ettiği cümleleri kurup duruyosun sürekli her yerde. Sen kimsin de hükumeti düşereceksin. Yazdığın cümlede bile suç teşkil eden ifadeler var. Senin yazdığın yazı hakkında birisi savcılığına suç duyurusunda bulunsa başın nasıl derde girer farkındamısın ? bence ne konuştuğunu bilmeyecek kadar cahilsin. yada ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışan teöristlerden birimisin ? Sence hangisisin ? Fener küme düşünce hükumeti nasıl düşüreceksiniz bi anlatsana birader .... Olay mı çıakracaksınız ? Yapmadığınız şeymi ? Galatasaray Kadıköyde Kupa Kaldırdığı gece Polis Araçlarını devirip Yakmadımı Fenerbahçe taraftarları ... PKK ne yaptıysa aynı hareketleri yapmadı mı ? Gezi olaylarında ve şimdiki olaylarda Fenerbahçe taraftarı neler yaptı gördü tüm Türkiye. Şimdi sen mi tehdit ediyon Hükumeti ... Bakalım ne yapabileceksiniz ....
    Cevapla
  • kadir sert 10 yıl önce Şikayet Et
    işte bunların vatanseverliği milliyetçiliği bu kadar. fener düşerse hükümet düşermiş... bir spor kulübü şike yapacak ve sen kuralı uygulayacaksın devlet olarak ve taraftar sana şantaj yapacak. adam dili yaşantısı için mücadele edip yeri gelince polis asker taşlayınca şerefsiz oluyor şerefsiz deniliyor. şimdi sırf kulüp farzedelim lig düşse bunun için polise saldıran hükümeti tehdit edenler ne oluyor....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle