İşte Fenerbahçe'nin başkan adayları

Fenerbahçe'de camianın güçlü ve önde gelen isimleri seçimde bir araya gelecek.

İşte Fenerbahçe'nin başkan adayları
İşte Fenerbahçe'nin başkan adayları
GİRİŞ 05.09.2013 10:47 GÜNCELLEME 05.09.2013 10:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de 2 Kasım'da yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul için derin bir sessizlik hakim... Başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere, aday olma ihtimali bulunan isimler ortadan açıklamalar yaparak sadece gelişmeleri takip ediyor. Kimse resmi olarak öne çıkmıyor. Şu ana kadar kulüpten ihraç edilen ve aday olması için affedilmesi gereken eski yöneticilerden Sadettin Saran, başkanlığa aday olacağını açıkladı.

AYDINLAR DA BEKLEMEDE

TFF eski başkanı olan ve yaşanan şike sürecinde Fenerbahçe kulübüyle arası açılan Mehmet Ali Aydınlar ise başkan adaylığı için "Ne adayım ne de değilim demiyorum" diyerek gelişmeleri takip ettiğini gösterdi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bir yandan kendi durumuyla ilgili gelişmeleri yakından izlerken, diğer yandan kendisinin aday olmaması halinde destekleyeceği Vefa Küçük için çalışmalarını sürdürüyor.

ÖZDEMİR DİĞER BİR ADAY

Aziz Yıldırım'ın kafasında iki aday var. Biri Vefa Küçük diğeri ise Nihat Özdemir. Her ne kadar yoğun işleri nedeniyle aday olmayı düşünmediğini açıklasa da Özdemir'in camianın birleşeceği güçlü bir yönetimle seçime girmeye sıcak bakacağı belirtiliyor. Bu arada Yıldırım'ın, Vefa Küçük ile birlikte üyelerle görüşmeler yaptığı ve destek arayışında bulunduğu bildirildi. Küçük'ün listesinde camianın güçlü isimlerinin yer alacağı ve bir 'uzlaşma listesi' olacağı konuşuluyor.

YORUMLAR 1
  • tamer şen 10 yıl önce Şikayet Et
    Yazık olur valla. Nihat ÖZDEMİR eğer ki Aziz YILDIRIM' ın adayı olarak seçimlere girerse bu adama da yazık olur.
    Cevapla