İşte F.Bahçe'nin Benfica kadrosu

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş maçının kadrosu belli oldu. Aykut Kocaman Krasic'i kadroya almadı.

İşte F.Bahçe'nin Benfica kadrosu
İşte F.Bahçe'nin Benfica kadrosu
GİRİŞ 30.04.2013 15:30 GÜNCELLEME 30.04.2013 15:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Perşembe günü deplasmanda oynanacak rövanş maçının 19 kişilik kadrosu belli oldu. Aykut Kocaman'ın kadroda Sırp futbolcu Krasic'e yer vermemesi dikkat çekti. Sarı-lacivertlilerin kadrosunda cezalı olan Webo ve Mehmet Topal'ın yanı sıra sakatlığı süren Meireles de kadroya alınmadı.

Fenerbahçe'nin 19 kişilik kadrosunda şu oyuncular yer alıyor

Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Joseph Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Reto Ziegler, Salih Uçan, Caner Erkin, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Miroslav Stoch, Mehmet Topuz, Moussa Sow, Semih Şentürk, Beykan Şimşek.

YORUMLAR 3
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Benficanın işi zor...çünkü defansı çok zayıf..... ....benfica açıldıkca eninde sonunda gol gelecek...
    Cevapla
  • Ahmet Kzl 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun.... rakibin kalesine vurduğunuz her top gol, onların vurduğu her top ya kendi kalelerine gol ya da bizim kalede ise out olsun. Aminnnn...
    Cevapla
  • ibrahim yildiz 10 yıl önce Şikayet Et
    sanırım volkana çok iş düşecek, Allah dilerse kazanırız yeterki ipin ucunu kaçırmayalım.. bize bir gol lazım bir gol .maç boyunca belki bir iki kez o pozisyonu yakalayacağız, ama golü atacak kişi kim olacak. bence bu zor golü ancak tecrübesiyle kuyt atacak.umarım iyi neticeyle döneriz.
    Cevapla