Eskişehirli bilek güreşçiler iddialı

Brezilya'da 9-20 Eylül'de yapılacak Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda, Türk Milli takımı adına yarışmaya hak kazanan 13 sporcu hazırlıklarına devam ediyor.

Eskişehirli bilek güreşçiler iddialı
Eskişehirli bilek güreşçiler iddialı
GİRİŞ 04.09.2012 17:18 GÜNCELLEME 04.09.2012 17:18

Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehir'den 3'ü engelli 13 sporcunun gelecek hafta Brezilya'da düzenlenecek Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda ay-yıldızlı formayı temsil edeceğini kaydetti.

Eskişehirli sporcuların şampiyonada iddia olduğunu ifade eden Aksoy, ''Dünya şampiyonlarıyla ülkeye dönmek istiyoruz. Sporcularımız çok gayretli. Kendilerinden dereceler bekliyoruz'' dedi.

Sporcuların antrenörü Şener Arslan da, Eskişehir'den 6 kadın sporcunun şampiyonada ter dökeceğini belirterek, ''Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün desteğiyle sporcularımı en iyi şekilde yetiştirdim. Bütün sporcularımın madalyayla döneceğini ümit ediyorum. En az 3 altın madalya bekliyorum'' diye konuştu.

Milli takım sporcusu Seval Yalçınkaya da, daha önce bilek güreşinde dünya şampiyonluğunun olduğunu ve Brezilya'da düzenlenecek şampiyonadan da derecelerle döneceklerini bildirdi.

AA