Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stil 92 kiloda mücadele eden Süleyman Karadeniz, İsviçreli Samuel Scherrer’i mağlup ederek altın madalya kazandı.

GİRİŞ 16.02.2020 23:28 GÜNCELLEME 17.02.2020 09:03
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İtalya'nın başkenti Roma'daki Pellicone Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonun yedinci ve son gününde, erkekler serbest stilde final müsabakaları yapıldı.
Erkekler serbest stil 92 kilo finalinde Süleyman Karadeniz, İsviçreli Samuel Scherrer ile karşılaştı.

 

 

Milli güreşçi Süleyman, rakibini 3-0 yenerek altın madalyaya uzandı.

Avrupa şampiyonluğu elde eden Süleyman'ın madalyası, Türkiye'nin 2020 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kazandığı ilk ve tek altın madalya oldu.

 

 

YORUMLAR 21
  • Ahmet Ak 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde maalesef spor denilince futbol, spor tesisi denilince de stadyumlar akla geliyor. Yani futbolun golgesi altinda kalan diger branslarimuz uluslararasi basarida futbolu binlerce kez geride biraksada türk sporunda ki yonetimsel yanlışlık maalesef amator branşlarımızı futbola bogduruyor. Finans pastasinin %99'unu sadece futbol alırken kalan %1'ik dilimi diğer 62 branş paylasmaktadir. Y8ne gorsel ve yazili medyanin %99'u futbola yer verirken, diger kalan % 1 lik kismi maal3sef zar zor diger btabslara ayrılmaktadır. Bu kafa ile turk sporu gerilemeye mahkumdur.
    Cevapla
  • capla hama 4 yıl önce Şikayet Et
    Süleyman karateniz ile kururlandık bro
    Cevapla
  • helal 4 yıl önce Şikayet Et
    Hem de 3-0 yenmiş. Avrupalıları yerden yere vurup tokatlayıp gelmiş yiğit arkadaş :)
    Cevapla
  • Türkiye, 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbol'a yapılan yatırımın bireysel spor dallarına yapılması kanaatindeyim. Futbol daki kadar hile hurda olmadığı gibi, bireysel çabanın da daha artacağını düşünüyorum. Genç neslin de daha faydalı sporlara yönelmesi sağlanmış olacaktır.
    Cevapla
  • cemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun kardeşim, başarılar dilerim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle