İşte Bursaspor'un tek maçlık teknik direktörü!

Bursaspor, teknik direktör Adnan Örnek’in istifasını kabul ederken, yeni hoca aramak yerine kulübün bünyesinde yer alan Tunahan Akdoğan ile Trabzonspor maçına çıkma kararı aldı.

İşte Bursaspor'un tek maçlık teknik direktörü!
İşte Bursaspor'un tek maçlık teknik direktörü!
GİRİŞ 29.05.2017 16:07 GÜNCELLEME 29.05.2017 17:31
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Aldığı mağlubiyetler ile bir anda küme düşme hattına giren Bursaspor yönetimi, küme düşme tehlikesi üzerine dün gece toplandı. Özlüce Tesisleri’nde bir araya gelen yönetim, teknik sorumlu Adnan Örnek’in istifasını kabul etti.

Yönetim Kurulunun sabaha kadar devam eden toplantısında, yöneticiler yeni teknik direktör aramak yerine kulübün bünyesinde yer alan Tunahan Akdoğan’la Trabzonspor maçına hazırlanılması kararı aldı.

ANTRENMANA BAŞLADILAR

Bursaspor kader maçına çıkacağı Trabzonspor hazırlıklarını bugün futbolculara izin vermeden başladı. Yeşil beyazlı futbolcular hazırlıklarını bu akşam saat 18.00’de kulüpte toplanıp 19.00’da idmana çıkarak sürdürecek.

KÜME DÜŞERSE DÜŞEN İLK ŞAMPİYON OLACAK

Bursaspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sıkı tutarken yeşil beyazlı kulübün küme düşmesi halinde, Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu yakaladıktan sonra düşen ilk takım olma özelliğini alacak. Tunahan Akdoğan ile yöneticilerin futbolcular ile hafta içerisinde bir araya gelip böyle bir gerçeğin yaşanmasında yer almamaları için kendilerini uyaracağı belirtildi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 18
  • caner 6 yıl önce Şikayet Et
    trabzonumun maçına gidip canıgönülden bursasporu destekleyeceğim. iyiler kalacak
    Cevapla
  • konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    sen trabzonlu olamassın
    Cevapla
  • Evet 6 yıl önce Şikayet Et
    küme düşmenin rengi hrryerde yeşil-beyaz)))
    Cevapla
  • asaf 6 yıl önce Şikayet Et
    bursa küme düserse, rize'ye yenildigi icin alanya'ya ve puan kaybettiği için de trabzon'a düşman olur. onlara gore tek suçsuz bursaspor
    Cevapla
  • bursalı 6 yıl önce Şikayet Et
    futbolcuyu eleştirmek soruna çözüm değil çözüm büyük bir camiaya küçük beyinli yönetici seçmek büyük düşünmezsen büyüklere yem olursun taraftar kardeşim sende maça gitme protesto yap orada kabadayılık yapmak protesto değil
    Cevapla
  • Olcan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sergen YALÇIN iyi olurdu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle