Bursaspor kazanmayı unuttu

Bursaspor, ligde oynadığı son 6 maçından da sahadan galibiyet alamadan ayrıldı.

Bursaspor kazanmayı unuttu
Bursaspor kazanmayı unuttu
GİRİŞ 15.05.2016 13:17 GÜNCELLEME 15.05.2016 13:17

Spor Toto Süper Lig’de son haftaya girilirken Bursaspor, oynadığı son 6 maçında da galibiyet gelemedi. Deplasmanda oynadığı Medicana Sivasspor galibiyetinin ardından 3 puanı bir arada göremeyen Bursaspor, bu maçlarda 3 beraberlik, 3 yenilgi aldı.

KİMLERİ YENEMEDİ?

Öte yandan Bursaspor, bu sezon bu sene Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Antalyaspor, Beşiktaş, Akhisar Belediyespor, Kayserispor, Galatasaray, Osmanlıspor, Torku Konyaspor takımlarını yenemedi. Yeşil beyazlı takım, ligde Antalyaspor, Beşiktaş, Akhisar Belediyespor, Kayserispor’a içeride ve dışarıda yenilmekten kurtulamadı.

5 OYUNCU ERKEN TATİLE ÇIKTI

Bursaspor’un Torku Konyaspor karşılaşmasında gördüğü sarı kartlar nedeniyle tam 5 oyuncusu cezalı duruma düştü. Deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile oynanacak karşılaşmada Jem Paul Karacan, Miroslav Stoch, Tomas Necid, Tomas Sivok ve Deniz Yılmaz takımdaki yerlerini alamayacak.

Bursaspor’da sakatlıkları nedeniyle de kaptan Serdar Aziz, Emre Taydemir, Okan Kocuk, Balasz Dzsudzsak, Sercan Yıldırım, Erdem Özgenç oynamayacak.

Kadro sıkıntısı yaşayan Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun Türkiye Şampiyonluğu’nu kazanan U21 takımından bir çok oyuncuyu bu maç için kadroya alabileceği öğrenildi.