Batalla: Belluschi’nin dönmesini isterim!

2 yıl aradan sonra şampiyonluk yaşadığı Bursaspor’a dönen Pablo Martin Batalla’yı Yeşil-Beyazlı taraftarlar adeta krallar gibi karşıladı.

Batalla: Belluschi’nin dönmesini isterim!
Batalla: Belluschi’nin dönmesini isterim!
GİRİŞ 13.01.2016 09:48 GÜNCELLEME 13.01.2016 09:48

Bursaspor’da taraftarın unutamadığı isim olan Pablo Martin Batalla yuvaya döndü. Önceki gece hava yoluyla İstanbul’a gelen, ardından Bursa’ya geçen Arjantinli yıldız, dün Özlüce Tesisleri’ndeydi. Burada kendisini bekleyen taraftarların bağrına bastığı tecrübeli yıldız, başkan Recep Bölükbaşı ve yöneticilerle görüşmek üzere tesislere girdi. Bölükbaşı ile görüşen ve her konuda anlaşma sağlayan Batalla, Bursaspor TV’ye de açıklamalarda bulundu.

‘HEP BUGÜNÜ HAYAL ETTİM’ 

Yıldız oyuncu, Bursaspor’dan ayrılırken, “Bursaspor’dan başka takıma dönmem” dediğinin hatırlatılması üzerine ise “Ben bu sözü söylerken hissederek söyledim. Orada oynarken de başka seçenekleri değerlendirmek yerine tekrar Bursaspor’a dönmeyi hayal ettim. Bursaspor’u sürekli takip ettim. Bugün de burada olduğum için çok mutluyum. Taraftarların beni karşılamasını kelimelerle anlatmak zor. Tekrar teşekkür etmek istiyorum, bana çok güzel şeyler yaşattılar” ifadelerini kullandı. 

HAMZA HAMZAOĞLU İLE TANIŞTI 

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile de bir araya gelen Batalla, “Hocamla çok fazla konuşma fırsatımız olmadı. ‘Hoş geldin, hoş bulduk’ şeklinde bir görüşme geçti. Hocamız kupa maçına gideceklerini söyledi, maçla ilgili bilgi verdi. Daha sonra detaylı konuşmak üzere sözleştik” dedi. 

‘BELLUSCHI'Yİ TABİİ Kİ İSTERİM’ 

Batalla, kendisi gibi takıma dönmesi gündemde olan Fernando Belluschi’yle ilgili soruya da “Belluschi’nin dönmesini tabii ki isterim. Çok yakın arkadaşım. Kalitesini defalarca kanıtlamış bir isim” cevabını verdi.