Necid, Fernandao'yu unutturdu

Bursasporlu Tomas Necid, eçen yılın golcüsü Fernandao'yu unutturmanın adımını attı.

Necid, Fernandao'yu unutturdu
Necid, Fernandao'yu unutturdu
GİRİŞ 05.10.2015 13:20 GÜNCELLEME 05.10.2015 13:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çek milli takımının da santrforu olan Bursasporlu Tomas Necid, geçirdiği sakatlıktan sonrası sahalara muhteşem bir geri dönüş yaptı, geçen yılın golcüsü Fernandao'yu unutturmanın adımını attı.

Ayağındaki iltihaplanma yüzünden ligin ilk 3 haftasında forma giyemeyen Tomas Necid, daha sonra oynadığı 4 karşılaşmada 6 gole imza attı. Necid, geçtiğimiz sezon yeşil beyazlı forma altında gol krallığı yaşadıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olan 3 gole sahip Brezilyalı Jose Fernandao'yu da geçme başarısını gösterdi.

MİLLİ TAKIM KADROSUNDA 

Tomas Necid, Çek Cumhuriyeti milli takımı aday kadrosuna davet edildi. Yeşil beyazlı takımın golcü oyuncusu, cumartesi günü oynanacak Türkiye karşılaşmasında ülkesinin en büyük gol umudu olacak. 

HAT-TRİCK YAPTI

Necid, bu sezon ilk golünü Gençlerbirliği maçında Gençlerbirliği’ne atarken, daha sonraki hafta Fenerbahçe ve Eskişehirspor maçlarında 1’er gol attı. Çek santrfor, Spor Toto Süper Ligi’ndeki ilk hat-trick’ini Çaykur Rizespor karşısında atarken gol sayısını ise 6’ya yükselterek krallık yarışında ön sıralarda yer aldı.

YORUMLAR 1
  • Sezgin 8 yıl önce Şikayet Et
    bence müthiş bir futbolcu.tomas müllere benzetiyorum
    Cevapla