Arena'daki marş skandalıyla ilgili açıklama!

Timsah Arena açılışı için gün sayıyor. Bu arada stat ile ilgili testler sürerken, yaşanan bir olay "tek kelimeyle rezalet” dedirtti.

GİRİŞ 05.09.2015 13:36 GÜNCELLEME 05.09.2015 15:05
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Dün yeni stadın hoparlör testleri yapılırken Şarkıcı Kıraç tarafından seslendirilen Fenerbahçe Marşı'nın çalındığı duyuldu. Yaşanan bu olayla ilgili taraftarın çılgına döndüğü belirtildi.

Timsah Arena'da Fenerbahçe Marşı ile test yapan kişinin müteahhit firmasının ortaklarından biri ve çalışan bir mühendis olduğu öğrenildi.

Bursaspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

Kamuoyunun Dikkatine !

İnşaatına devam edilen yeni stadyumumuzun ses sisteminin kontrolü, yüklenici firma yetkilileri tarafından 4 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Ses sistemi kontrolü sırasında yetkililerce başka bir takımın müziği çalınmış ve bu müzikler ilgili olarak kulübümüze gelen şikayetler üzerine gerekli girişimler anında tarafımızca yapılmıştır.

Kulübümüzün kontrolü dışında gelişen bu olay ile ilgili yüklenici firma ve Bursa Büyükşehir Belediyesi  yetkilileriyle görüşülmüş, müziği çalan kişiler hakkında gerekli işlemlerin yapılması ve bu tür olayların bir daha yaşanmaması için azami dikkatin sağlanması istenilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.   

Bursaspor Kulübü

KAYNAK: BURSA.COM
YORUMLAR 10
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Senelerdir ali naillerden taygunlardan beri bursaspor fenerin arka bahçesidir niye kızıyorlar ki
    Cevapla
  • Yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe li olduğum için hoşuma gitti ama Bursa şehrine ve Bursaspor taraftarına saygısızlıktır bu!
    Cevapla
  • Yavuz K. 8 yıl önce Şikayet Et
    Şike mi yoksa :Ddddd
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir gün herkes FENERBAHÇE' li olacak ...
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    tabi tabi boyle diktator gibi zorla mars calarak milleti fenerbahceli yapacaginizi saniyorsaniz.. yaniliyorsunuz.. O yuzden birgun herkes fenerbahceden nefret edecek dersen daha mantikli olur.
    Cevapla
  • Kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    bursalılar niye kızıyosunuzki zaten sizin fernandao Şener Ozan Volkan Şen'i başkanınızın fb ye vermekle böldüğünüz aşikâr fb nin PAF takımınız sakin olun sinirlenmeye gerek yokki hahahahahaha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle