Bursaspor siftah yapacak!

Bursaspor, Spor Toto Süper Ligi 2015-2016 Futbol Sezonu'nda sahasındaki ilk karşılaşmasını yarın Gaziantepspor'la yapacak.

Bursaspor siftah yapacak!
Bursaspor siftah yapacak!
GİRİŞ 22.08.2015 13:08 GÜNCELLEME 22.08.2015 13:08

Sezona deplasmanda oynadığı Trabzonspor'a 1-0 yenilerek başlayan Bursaspor, taraftarının önüne ilk kez çıkacağı mücadeleyi kazanmak istiyor. Karşılaşmada yeşil beyazlı takımın en büyük kozu Dinamo Moskova takımından transfer edilen Macar futbolcu Balasz Dzsudzsak olacak.
 
Galibiyetler de goller de eşit

Bursaspor ile Gaziantepspor, bugüne kadar 56 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 22'sini Bursaspor, 22'sini Gaziantepspor kazanırken 12 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Her iki takımda birbirlerine 78'er gol atarken. Kalelerinde ise 78'er gol gördüler. Geçtiğimiz sezon oynanan karşılaşmalarda Bursaspor Gaziantepspor'u deplasmanda 2-1, Bursa'da ise 2-0 yendi.
 
Hakem Yankaya

Bursa Atatürk Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Edirne Bölgesi üst klasman hakemlerinden Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş, Cemal Bingöl yapacak. Dördüncü hakem İsmail Şencan olurken, ilave hakemler ise Yaşar Kemal Uğurlu, Bayram Başkan olacak. Özgür Yankaya, bugüne kadar Bursaspor'un 14, Gaziantepspor'un ise 9 maçını yönetti.
 
Bursaspor'da Necid yok

Bursaspor'da sakatlığı geçtiği için ilk defa takımla birlikte çalışmalara başlayan Tomas Necid, takımdaki yerini alamayacak. Onun dışında yeşil beyazlılarda eksik futbolcu bulunmuyor. Gaziantepspor'da ise kırmızı kart cezalısı olan Elyasa Süme yarın forma giyemeyecek.

KAYNAK: İHA