Fernandao: Önce F.Bahçe sonra Ay Yıldız

Mehmet Aurelio ile görüşen ve Fenerbahçe hakkında bilgi alan Fernandao, "Senin gibi Türk Milli Takımı'nın formasını giymek istiyorum" dedi.

Fernandao: Önce F.Bahçe sonra Ay Yıldız
Fernandao: Önce F.Bahçe sonra Ay Yıldız
GİRİŞ 07.06.2015 11:27 GÜNCELLEME 07.06.2015 11:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan ve imza için 9 Haziran'da başlayacak transfer dönemini bekleyen Brezilyalı futbolcu Fernandao'ya ilk tebriğin Kasımpaşa'da Önder Özen'in yardımcılığını yapan Mehmet Aurelio'dan geldiği bildirildi.

Mehmet Aurelio gibi Rio de Jenario doğumlu olan Fernandao, Mehmet Aurelio'ya "Ben de senin gibi Türk Milli Takımı'nın formasını giymek istiyorum" dediği ifade edildi.

Mehmet Aurelio'nun ise Fernandao için "O da benim gibi farklı bir Carioca (Riolu). Gece hayatı ve içkiyi sevmez. Çocukları ve eşiyle olmayı sever" ifadesini kullandığı ifade edildi. Aurelio'dan gelen bu bilgiler Fenerbahçeliler'i sevindirdi.

İstikrarlı bir golcünün eksikliğini çeken Sarı-Lacivertliler, Fernandao gibi gece hayatını sevmeyen bir futbolcunun gücünü daha çok koruyacağına ve takıma daha çok katkı verebileceğine inanıyorlar. Fernandao, geçtiğimiz sezon attığı 22 golün yanında rakip savunmaların dengesini dağıtan fizik gücü ile de dikkat çekmişti.

YORUMLAR 1
  • fenerli 8 yıl önce Şikayet Et
    türk milli takımın burak gibi zargana balığı gibi sağ sola yalpalayan hangi vakit ne yaptığı belirsiz boş adamlara değil fernando gibi vurduğu gol olan adama ihtiyacı var
    Cevapla