Güneş'ten "vatan haini" açıklaması!

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenne basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Güneş'ten "vatan haini" açıklaması!
Güneş'ten "vatan haini" açıklaması!
GİRİŞ 26.11.2014 14:44 GÜNCELLEME 26.11.2014 14:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Taraftarın Fenerbahçe maçında desteğinin çok iyi olduğunu ancak kaleci Volkan Demirel'e söylenen 'Vatan haini' tezahüratının hoş olmadığını dile getiren Güneş, "Taraftarımız çok iyiydi. Olumsuz olarak, vatan haini dendi.Hiçbir oyuncumuz vatan haini değildir. Bizim taraftarımız tezahüratlarıyla bize destek olmalı. Çirkin tezahüratta bulunmalarını istemiyoruz. Ayrıca da, bu tip eleştiriler ve cezalar Türkiye'de sadece bize değil herkese olmalı. Biraz bizim üzerimizden işlev yürüyor" dedi.

YORUMLAR 4
  • volkan 46 9 yıl önce Şikayet Et
    şenol bey attın adamı aç kurtların önüne basının ondan sonra leşler kargaları yedi bitirdi hala çıkıp utanmadan konuşuyorsun
    Cevapla
  • şenol 9 yıl önce Şikayet Et
    şenol güneş Türkiyenin en entellektüel ve aklıbaşında, ne söylediğini bilen teknik adamıdır. Ligtvde maç öncesi verdiği demeci bir dinleyin öğretmenler gününnü sağlıklı ve ahlaklı sporcu yetiştirmekle birleştirerek ders niteliğinde bir konuşma yaptı. 15 senenin demeçlerini toplayın bir tane saçma cümlesini göremezsiniz. Hep doğruları söyler o yüzden kovulur. Keşke o zatın adını ağzına alıp ağzını kirletmeseydi.
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    1- attığı adam değil 2-biz aç kurt değiliz 3-kimse yemedi leş kadıköy de duruyor
    Cevapla
  • anemo61 9 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun sana şenol hoca bir kez daha büyüklüğünü ve adamlığını gösterdin ama bunu bazi küçük beyınlıler görmez senki türk milli takımını dünya kupasında 3 yaparak ülkemizi yüçelttin.ama şimdiki lerde 3 milyon euro vererek halkımıza brezilyayı izlettğimi için çok mutluyum demekle yetınir . aradakı fark bu
    Cevapla