Kazım Kazım'dan Timsah sözü

Bursaspor'un Galatasaray'dan transfer ettiği Kazım Kazım, "Bu ailenin bir parçası olmak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum" dedi.

Kazım Kazım'dan Timsah sözü
Kazım Kazım'dan Timsah sözü
GİRİŞ 04.09.2013 17:33 GÜNCELLEME 04.09.2013 17:33

Kazım, transferi dolayısıyla Özlüce Tesislerinde çok sayıda taraftarın da katılımıyla düzenlenen tanıtım toplantısında, 5 yıldır Türkiye'de oynadığını, Bursa'nın ve Bursaspor'un ne olduğunu çok iyi bildiğini belirtti.

Bursa'nın her zaman ligin en zor deplasmanı olduğunu ifade eden Kazım, "Her zaman hırslı, inançlı ve tutkulu bir takımdı Bursaspor. Şampiyonluk kazanarak da bunu gösterdi. Yeni stadımız da yolda. Bursaspor önemli ve hedefleri olan bir takım" diye konuştu.

Kazım, Bursaspor yönetimine 4 yıllık sözleşme için teşekkür ederek, "Bu ailenin bir parçası olmak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Yapabileceğim çok şey var ama aynı zamanda öğreneceğim de çok şey var. Çok başarılı olacağıma inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Daha önce Fenerbahçe'de teknik direktör Daum ile çalıştığının anımsatılması üzerine Kazım, şunları kaydetti:

"Daum önemli bir kazanım. İstatistiklerini ve kariyerini herkes biliyor. İstatistikler yalan söylemez. Belki de ben kariyerimin en iyi zamanlarını Daum'la yaşadım. Bu transfer benim için 'kazan-kazan' durumuydu. Hem Bursaspor gibi bir takıma transfer olmak hem de Daum ile çalışmak benim için şans. Bursaspor çok önemli bir takım. Diğer kentlere gittiğinizde taraftarlar kenti şehirlerinin takımlarının yanı sıra Beşiktaş'ı, Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ı veya Trabzonspor'u da tutar. Bu kente geldiğinizde Bursalıların sadece Bursaspor'u tuttuğunu görüyorsunuz bu çok özel birşey."

Kulübün ikinci başkanı Rıdvan Şen ise Kazım ile 4 yıllık anlaşmaya vardıklarını söyledi.

"Bu transfer camiamıza hayırlı olsun" diyen Şen, "Kazım'ı bizi başarılara taşıyacağına inandığımız için transfer ettik" görüşünü iletti. Şen, Kazım'ın bonservisi için Galatasaray'a 250 bin avro ödediklerini, Kazım'a ise bu yıl 1 milyon 100 bin olmak üzere 4 yılda toplam 4 milyon 100 bin avro vereceklerini belirtti.

AA