Kocaman'dan F.Bahçe'ye büyük jest!

F.Bahçe ile yollarını ayıran Aykut Kocaman, sembol ismi olduğu sarı lacivertli camiaya kendine yakışan bir jestle veda etti.

Kocaman'dan F.Bahçe'ye büyük jest!
Kocaman'dan F.Bahçe'ye büyük jest!
GİRİŞ 01.06.2013 07:48 GÜNCELLEME 01.06.2013 09:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

F.Bahçe'deki görevinden ayrılan Aykut Kocaman istifaya zorlanmasına rağmen tek kuruş talep etmedi. Kocaman'ın 3.5 milyon doları bir kalemde silmesi ve para konusunda en küçük bir konuşma bile yapmaması takdir topladı. 2012 yılı mayıs ayında 3 yıllık sözleşme imzalayan başarılı teknik adamın yıllık 1 milyon 750 bin dolar alacağı bildirilmişti. Eğer Başkan Vekili Abdullah Kiğılı'nın "İstifasını bekliyoruz" dediği saatlerde Kocaman, istifa etmek yerine 2010 yılında Daum'un yaptığı gibi diretseydi, sarı lacivertli kulüp 3.5 milyon dolar ödemek zorunda kalacaktı.

YORUMLAR 7
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    taraftarın sevdiği süper oyuncuların..... ...arasına nifak soktu....defolsun gitsin ....
    Cevapla
  • selimfirat 10 yıl önce Şikayet Et
    Aykut ve Aykut gibiler. kendi camialarında bir şampiyonluk kupasından daha kıymetli olmalıdır. Ben Fenerbahçeliyim Aykut,Terim,Ertuğrul Sağlam, Şenol Güneş gibi camiasına mal olmuş insanların arkasında durulmalıdır. En azından gittikleri zaman arkalarından incitici konuşulmamalıdır. Çünkü bu ADAM'lar adam gibi istifasını verip kulubune ve camiasına ek maliyet çıkarmadan zarara razzı olarak şerefleri ile bırakmışlardır. Peki elin gavuru ne yapıyor kuruşuna kadar tazminatını almadan gitmezler. Örnekleri çok saymaya gerek yok. Bu adamlar kolay yetişmiyor beyler.
    Cevapla
  • emrah 10 yıl önce Şikayet Et
    ders olsun. aykutun bu jesti aziz yıldırım gibilerine ders olsun cebinden öder gibi elin gavuruna bunca para verip bide rezil olmasın adam gibi adamlarla devam etsin mesela ertuğrul sağlamı getirsin en azından haysiyetli insan daum ve ihtiyar aragones ne voleler vurdu fenerbahçeden hemde hiç faydaları olmadı...
    Cevapla
  • buzlucalı 10 yıl önce Şikayet Et
    sonunda oldu galiba(istifa). fenere ne kıyak yapacakmış aykut asıl fenerbahçe onun gibi bir kabılıyetsıze yıllardır boşuna bır dünya paralar ödemiştir..
    Cevapla
  • İSMAİL ADEM 10 yıl önce Şikayet Et
    BAYERN Münihteki sistemi fenerbahçedede göreceğiz . Birgün Aykut Kocaman bu kulübümüzde başkanlık yapacak!Çok yakın zamanda bunları göreceğiz.Bu kulübün sahibi bizleriz Aziz Yıldırım değil.Kendi yanlışlarının Cezası Aykuta Maledilmiştir.3 temmuz kadrosu dağıtılan, sezon sonu gönderilerek yeri doldurulması gereken bir Alex vardı.Bunun sorumlusu da AZİZDİR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle