Beşiktaş'ın gözü UEFA ve TFF'de! Ödemeler durdu

Göreve geldiğinden beri borç yükünü hafifletmeye çalışan Başkan Ahmet Nur Çebi, gelir yollarının kapanmasıyla ödemeleri durdurdu.

Beşiktaş'ın gözü UEFA ve TFF'de! Ödemeler durdu
Beşiktaş'ın gözü UEFA ve TFF'de! Ödemeler durdu
GİRİŞ 28.03.2020 10:35 GÜNCELLEME 28.03.2020 10:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sezon başından beri Başkan Ahmet Nur Çebi'nin yoğun çabasına rağmen borç yükünü sırtında taşıyan Beşiktaş, koronavirüsten en olumsuz etkilenen kulüplerin başında geliyor.

 

 

Sözcü Gazetesi'nden Ali Aydın'ın haberine göre; maçların ertelenmesiyle gelir yolları iyice kapanan siyah-beyazlılar, yapması gereken ödemeleri durdurdu.

Futbolcu ve personel ücretlerinde şu an kıpırdayamayıp kulağını UEFA ile TFF'ye çeviren Kartal'da tedirgin bir bekleyiş sürüyor.

 

 

Süreci yakından takip eden yönetim, salgına karşı bankaların yeni bir borç paketi hazırlama ihtimalini düşünüyor. Beşiktaş, UEFA ve FIFA'nın bu konuda kulüplere yapacağı yardım konusunu da yakından takip ediyor.

YORUMLAR 1
  • BESIKTASLI senol 3 yıl önce Şikayet Et
    akkilanirsiniz insallah bir top cuya 3 vey 5 milyon verilmez butun takimlar icin soyluyorum ..guzel ders olur insallah..1 milyon dan fazla si cok .ulan 20 yasindaki topcular milyon euros lar aliyor adaletmi bu butun futbol kulubleri insallah iflaz eder ...rezillik ya
    Cevapla