Eljif Elmas için son dakika Beşiktaş açıklaması

Napoli'de forma giyen Eljif Elmas'ın babası Djevat Elmas, aynı zamanda temsilciliğini yaptığı oğlunun Beşiktaş'a transfer olacağı iddiaları ile ilgili konuştu.

Eljif Elmas için son dakika Beşiktaş açıklaması
Eljif Elmas için son dakika Beşiktaş açıklaması
GİRİŞ 29.12.2019 10:50 GÜNCELLEME 29.12.2019 11:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sezon başında 12 milyon euro bonservis bedeliyle Napoli'ye transfer olan Eljif Elmas'ın babası Djevat Elmas, oğluna Beşiktaş'ın talip olması iddiaları ile ilgili konuştu.

 

 

Djevat Elmas, Beşiktaş iddiaları ile ilgili, "Haberler doğru değil. Medyanın yazdıkları gerçekleri yansıtmıyor. Ben kimseyle görüşmedim. Eljif Napoli'de kalacak." ifadelerini kullandı.

Eljif'in Napoli'deki hoca değişiminden etkilenip etkilenmediği ile ilgili ise baba Elmas, "Ancelotti de şimdi göreve gelen Gattuso da çok önemli futbol figürleri. Her ikisinin de Eljif ile ilgili bir problemi yok." şeklinde konuştu.

 

 

Eljif Elmas'ın genel kariyeri hakkında da konuşan baba Elmas, "Eljif Napoli'ye takıma yardımcı olmak için geldi. Kupalar kazanmayı çok istiyor. Kişisel hedefleri doğrultusunda daha iyi oyuncu olmak için çok çalışmak var. Şu ana kadar onun için kolay bir sezon olmadı. Daha düzenli oynadığı dönemler de olacaktır." sözlerini sarf etti.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 3
  • Bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam fenerde oynamış İtalya gitmiş dönüp bjk ye 25 milyon dolardan aşağı gelmez komik olmayin
    Cevapla
  • Dolapdereli Sinyalci 4 yıl önce Şikayet Et
    Kiralık olarak geleceği haber yapılmıştı ama 25 de etmez yani, Fenerbahçe'de de o kadar bonservis verilecek işler yapmadı, en iyi oynadığı yer milli takımı, onun haricinde sürekli yerinde sayan, hatta düşen bir form grafiği var.
    Cevapla
  • Tayfun 4 yıl önce Şikayet Et
    Hemen geri alınıyor haberi bi rahat bırakın
    Cevapla