Atiba yıldızlaştı, Beşiktaş farklı kazandı!

Süper Lig'in 17. hafta açılış maçında Beşiktaş, evinde Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup etti. Atiba'nın 1 gol 3 asistle oynadığı maçta G.Birliği 9 kişi kaldı.

Atiba yıldızlaştı, Beşiktaş farklı kazandı!
Atiba yıldızlaştı, Beşiktaş farklı kazandı!
GİRİŞ 27.12.2019 22:26 GÜNCELLEME 27.12.2019 23:02
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile Gençlerbirliği, Süper Lig'de ilk yarının son haftasının açılış maçında karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan ve Fırat Aydınus'un düdük çaldığı maçı Beşiktaş 4-1 kazandı. 

 

 

Gençlerbirliği 23. dakikada Flody Ayite'nin golüyle öne geçti. Beşiktaş'ın sayılarını 49. dakikada Domagoj Vida, 60. dakikada N'Koudou, 74. dakikada Oğuzhan Özyakup ve 90+1'de Atiba kaydetti.

Beşiktaş'ın 3 golünde de asisti Atiba Hutchinson yaptı. Kanadalı futbolcu maçı 1 gol 3 asistle tamamladı.

 

 

Gençlerbirliği'nde 11. dakikada Nadir Çiftçi, 36. dakikada Yasin Pehlivan kırmızı kart gördü. Konuk ekip maçı uzun süre 9 kişi oynadı.

2 hafta sonra galip gelemeyen Beşiktaş bu sonuçla ilk yarıyı 30 puanda tamamladı. Gençlerbirliği ise 17. haftayı 18 puanla geride bıraktı. Beşiktaş, ikinci yarının ilk haftasında Sivasspor'u konuk edecek. Gençlerbirliği ise Çaykur Rizespor deplasmanına gidecek.

Stat: Vodafone Park 

Hakemler: Fırat Aydınus, Aleks Taşçıoğlu, Erdem Bayık

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül (Dk. 89 Necip Uysal), Vida, Ruiz, Caner Erkin, Elneny, Hutchinson, Diaby (Dk. 46 Oğuzhan Özyakup), Ljajic, N'Koudou (Dk. 83 Boyd), Umut Nayir

Gençlerbirliği: Ertaç Özbir, Erdem Özgenç (Dk. 84 İlker Karakaş), Toure, Bjarsmyr, Polomat, Sessegnon, Yasin Pehlivan, Candeias (Dk. 75 Rahmetullah Berişbek), Sefa Yılmaz (Dk. 76 Seuntjens), Ayite, Nadir Çiftçi

Goller: Dk. 23 Ayite (Gençlerbirliği), Dk. 49 Vida, Dk. 60 N'Koudou, Dk. 74 Oğuzhan Özyakup, Dk. 90+1 Hutchinson (Beşiktaş)

Kırmızı kartlar: Dk. 11 Nadir Çiftçi, Dk. 36 Yasin Pehlivan (Gençlerbirliği)

Sarı kartlar: Dk. 62 Ruiz, Dk. 77 Umut Nayir (Beşiktaş), Dk. 75 Candeias, Dk. 77 Polomat, Dk. 88 Toure (Gençlerbirliği)

YORUMLAR 61
  • Ersan 4 yıl önce Şikayet Et
    hangi pozisyon yanlıştı acaba fenevliler ?? adam kufur ettiği için mi ?? yoksa çift ayak dalıp iki ayağı yerden kesmek mi?? haa eğer serdar aziz gibi olmadı deseniz hak veririm geçen hafta 3defa atılması lazımdı atılmadı 3 de penlatımız verılmedi ztn cino ve meto ondan dolayı bu hafta maç verılmedi .!!
    Cevapla
  • atmaca53 4 yıl önce Şikayet Et
    akıllarınca gecen haftakı fb maçını örtbas ettiler yazık ya
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Taraftar bile eyyamcılığa tepki göstermiş ki, Beşiktaş taraftarını gönülden tebrik ediyorum. Böyle şeylere gerek yok desem de ülkemde maalesef oluyor. Ben yıllar önce yayıncı kuruluş aboneliğini bıraktım hem de 10 yıl sonunda, ha bugün ha yarın bize hakikaten futbol resitali sunarlar diye beklerken, hakemler tarafından yönetilen tiyatrolar izledik. Ne olur ki şampiyon olsan, Avrupa'da nal toplayıp geliyoruz, 3-4 atıp eve gönderiyorlar. Ne var elimizde Dünya çapında hiç bir şey, o zaman kendi kendimize avunalım duralım.
    Cevapla
  • Faho 4 yıl önce Şikayet Et
    Var varrr nirede varrr ağlayana varrr
    Cevapla
  • Genç 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçen haftanın yanlışlarını gençlerbirliği maçında başka bir yanlışla beşıktaşı kazandırdılar yazık futbol ne hale geldi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle