Deniz Çoban: Yüzde yüz hatalı karar!

Eski hakem Deniz Çoban, Gazişehir'in Beşiktaş'ı mağlup ettiği maçta penaltı ve kırmızı kartın hakem hatası sonucu meydana geldiğini söyledi.

Deniz Çoban: Yüzde yüz hatalı karar!
Deniz Çoban: Yüzde yüz hatalı karar!
GİRİŞ 15.09.2019 11:23 GÜNCELLEME 15.09.2019 13:59
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Eski hakem Deniz Çoban, Gazişehir Gaziantep - Beşiktaş karşılaşmasında Vida'nın atılmasını ve penaltı kararını doğru bulduğunu ancak pozisyonun öncesinde farklı bir hata yapıldığını belirtti.

Deniz Çoban, Fanatik Gazetesi'nde yer alan yazısında; "Vida atıldı ve penaltı kararı verildi. Penaltı da doğru, kırmızı kart da... Vida’nın topla oynama şansı ve topla oynama niyeti yoktu. Dolayısıyla sarı kart olmazdı! Ancak penaltıdan hemen önce tacı kullanan Morais, tacı tek ayağının üzerinde kullandı. Taç yüzde 100 hatalı atılmıştı. Taç atışının Beşiktaş’a verilmesi gerekirdi." ifadelerini kullandı.

Yazının devamı...

 

 

YORUMLAR 15
  • doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    ağlayın,ağlayın,ağlayın.mendili nasıl istersiniz.
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Maçta hakem hatasından ziyade teknik direktör hatası da vardı. Abdullah Avcı Beşiktaş için kesinlikle doğru bir isim değil çünkü bu adamın oyun stili Beşiktaş'a ters geliyor. Hayret maçtan sonra Fikret başkan o cafcaflı güneş gözlüğü ile çıkıp "şampiyon olacağız" demedi. Nasıl desin garibim güveniyorum dedikçe Avcı takımın içine edip bırakıyor.
    Cevapla
  • beşiktaş 4 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşın üstüne gizli oyunlar oynanıyor rize maçı iki tane penaltı verilmedi hakemler allahınızdan bulun inşallah. amin
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir Zaman Allahınızdan bulun demeyin? Allh,a havale din? ..Çünkü Allahdan İyilik,Başarı her iyi şeyide bulabilirler? :)
    Cevapla
  • muho 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bu taç 'ları.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    bu sekilde bir sezonda 1000 taç atiliyo. hepsini yeniden oynatin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle