Güneş'ten F.Bahçe, Beşiktaş ve G.Saray yorumu

A Milli Takım Teknik Direktör Şenol Güneş, Süper Lig'de şampiyonluğa oynayan takımları değerlendirdi.

Güneş'ten F.Bahçe, Beşiktaş ve G.Saray yorumu
Güneş'ten F.Bahçe, Beşiktaş ve G.Saray yorumu
GİRİŞ 18.08.2019 23:20 GÜNCELLEME 18.08.2019 23:20

A Milli Takım Teknik Direktör Şenol Güneş, Süper Lig'de sezon öncesi takımların son durumunu değerlendirdi.

Trabzonspor'un erken forma girdiğini kaydeden Güneş, "Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir öndeler. Trabzon'un da geçen sene iyi bir kadrosu vardı. Bu sene takviye de yaptılar. Genç takım oldukları için erkenden forma girdiler" ifadelerini kullandı.

"TRANSFER LİG BAŞLAMADAN BİTMELİ"

Beşiktaş'ı değerlendirirken, transferin lig başladığında bitmesi gerektiğini söyleyen teknik adam, "Beşiktaş'ta başkan sürekli isimleri söyledi, Talisca'lar varken şampiyon olamadık diye ama nedenini söylemedi. Beşiktaş'ta transferler hep geç yapıldı. Kampa hep gençlerle gittik. Kampa gençlerle, yarışa yeni transferlerle gidildi. Böyle olunca da olmuyor. İlk yarıdan kaybettiğimiz puanlar mesela şampiyonluk yolunda bizi zorlamıştı. Transfer sezonunun lig başlamadan bitmesi gerekiyor. İngiltere'deki gibi olmalı. Transfer sene içinde başlamalıdır zaten" dedi.

"G.SARAY'IN AĞIRLIĞI VAR, F.BAHÇE'YE DEFANS GEREK"

Galatasaray'ın sezon öncesi ağırlığı taşıdığını vurgulayan Güneş, Fenerbahçe'nin ise defans takviyesine ihtiyacı olduğunu belirten deneyimli hoca, "5 takım da zirveye oynayacak. Okan Hoca bu işi çok iyi yapıyor. Abdullah Hoca'nın takım oluşturmada sıkıntıları vardı transferden ötürü. O yansımış olabilir. Galatasaray'da biraz ağırlık var sezon başından kaynaklanan. Güçleri var, bunu biliyorlar ama gösteremeyince sıkıntılar başlar. Fenerbahçe çok dinamik, ileri çıkışta sorun yok ancak savunmada biraz sıkıntı var gibi gözüküyor. Orada alması gerekebilir belki. Arkadan bir sürpriz de gelebilir. Denizli ve Sivas kazandı. Bu tür takımlar sonradan form olarak düşebiliyor" diye konuştu.