Kagawa'dan inanılmaz başlangıç!

Beşiktaş'ın yıldızı Shinji Kagawa, oyuna girdikten 18 saniye sonra fileleri havalandırdı. Ardından frikikte ağları buldu. 3 dakikada 2 gol birden atarak müthiş bir başlangıç yaptı.

GİRİŞ 03.02.2019 20:53 GÜNCELLEME 04.02.2019 08:30
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın yeni yıldızı Shinji Kagawa, 81. dakikada Adem Ljajic'in yerine oyuna dahil oldu.

Shinji Kagawa, oyuna dahil olduktan 18 saniye sonra ceza sahası dışında topla buluştu, topu düzelttikten sonra yerden sert bir şekilde şutunu çıkarttı ve fileleri havalandırdı. Japon yıldız, attığı golden sonra şaşkın bir şekilde sevindi.

Shinji Kagawa, 84. dakikada bu kez kaleye 25 metreye uzaktan frikikte topun başına geçti ve frikikten uzak köşeye vurup fileleri havalandırdı.
 
YORUMLAR 37
  • BamBamBam 5 yıl önce Şikayet Et
    İki golde akıl doluydu. İlk golde bacak arasından yakın direğe vurdu orada kaleciler hep uzak direğe doğru koşu yapar. Ljajic aynı vuruşu uzak direğe vurduğunda kaleci çok iyi köşeden çıkarmıştı. 2. golde de kalecinin uzak direğe koşacağını biliyordu kapattığı köşeye vurdu GOL oldu. Başka oyuncu olsa Boffin 2 topuda çıkartırdı. Anlayacağınız ters köşe yaptı.
    Cevapla
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    İlk maçta iki golle ne kadar kaliteli olduğunu gösterdi. Ancak bundan sonraki maçlarda rakip takımlar ona bu kadar kolay attırmazlar.
    Cevapla
  • RUHİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Balık gol bunlar. Özellikle 2. gol kalecinin hatası. 1. gol için zaten kendisi de inanamadı. Beşiktaş dün iyi oynadı ise bunu Lens ve Gökhan'a borçlu
    Cevapla
  • BamBamBam 5 yıl önce Şikayet Et
    Üstün Japon teknolojisi Kagawa! Ancak üstün Alman teknolojisi Mario Gomes gibi macerası kısa sürecek, hatta daha kısa.
    Cevapla
  • bilalismail 5 yıl önce Şikayet Et
    kagawa ilk maçında kelecinin büyük hatalarıyla iki gol attı ilk haftada yere göğe sığdırılmadı ileriki haftalarda en çok tepki alan futbolcu olacak bir bjk li olarak yazıyorym bunu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle