Beşiktaş'ta Quaresma için ayrılık kararı!

Beşiktaş'ta "Gitmek istiyorum, eşimle sorumlarım var" diyen ve ikinci başkan Serdal Adalı ile görüşen Ricardo Quaresma'nın siyah-beyazlı takımdaki kariyeri son buluyor

Beşiktaş'ta Quaresma için ayrılık kararı!
Beşiktaş'ta Quaresma için ayrılık kararı!
GİRİŞ 28.01.2019 09:38 GÜNCELLEME 28.01.2019 19:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

.
İkinci Başkan Serdar Adalı'nın "Sezon sonu gidersin" sözlerinin ardından, Quaresma ile Erzurumspor maçının ardından bir kez daha görüşüleceğini karar verilmişti. Portekizli futbolcunun, Erzurumspor karşılaşmasında kırmızı kart görmesi sonrası yönetim cephesi kararını verdi. Beşiktaş yönetimi, Ricardo Quaresma ile yolları ayırmaya karar verdi.

Siyah-beyazlı yönetim, Quaresma'ya ayrılma fikrinin kabul ediliğini iletti. İki kulüp bugün (pazartesi) bir araya gelerek son detayları konuşacak ve yapılacak anlaşmasının ardından Portekizli'nin sözleşmesi feshedilecek.

Öte yandan Quaresma'nın ayrılık anlaşmasına Türkiye'de başka bir takımda oynamaması için özel madde konulacak. 35 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra Pepe gibi Porto'ya imza atacak.

113 GOLE KATKI SAĞLADI

Beşiktaş ile 216 maçta sahaya çıkan Quaresma 37 gol attı ve 76 gol pası verdi. 16 bin 297 dakika sahada kalan Portekizli, 6.5 sezonluk Beşiktaş kariyerinde 113 gole katkı yaptı. (Sporx)

 

 

YORUMLAR 5
  • Ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşda yabancı oyuncuların hepsi gidecekmiş güle güle U21 paf takımdan genç yetenekler çıkartılsın
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Gsliyim, Beşiktaş pepe, tosic, Babel, quaresma, talisca, gomez, abubakar Cenk’ten kimseyi bırakmadı. Efsane kadro çar çur oldu gitti. Olacak iş değil. Oyuncu satıldı ama hiç alınmadı.
    Cevapla
  • Muammer 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi inşallah Beşiktaş tarihinin en çok kart gören futbolcusu
    Cevapla
  • Eyvallah 5 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle Bay Trivela , güle güle Bay Rabona..Bazen çok gereksiz kartlar görüp bizleri kızdırsanda yerin hep ayrı hep özel olarak kalıcak...
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    guzeljm iyuncular belese gidio ne oluyor anlamadim
    Cevapla