Beşiktaş'ta ipler koptu! "İkisini de gönderin"

Teknik direktör Şenol Güneş, para konusunda isyan çıkaran Pepe ve Babel için "Aidiyet duyguları kalmadı" diyerek satışa onay verdi. Pepe için Arap ve Çin kulüplerinden gelen teklifler değerlendirmeye alınacak.

Beşiktaş'ta ipler koptu! "İkisini de gönderin"
Beşiktaş'ta ipler koptu! "İkisini de gönderin"
GİRİŞ 07.12.2018 09:55 GÜNCELLEME 07.12.2018 11:18
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış


Beşiktaş'ın problemleri yıldızları Pepe ve Babel için karar verildi. Son zamanlarda sıkıntı çıkaran iki yıldız oyuncu da ocak ayında takımdan gönderilecek.

Başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş, geçtiğimiz hafta boyunca iki oyuncu için sürekli görüş alışverişinde bulundu. Şenol Güneş'in takıma olan aidiyet duygularının kalmaması sebebiyle Pepe ile Babel'i kadroda tutmak istemediğini Başkan Orman'a ilettiği öğrenildi.

Pepe'nin alacakları için TFF'ye başvurması üzerine Ankaragücü maçı öncesi yedek kalacağını öğrenince isyan etmesi bardağı taşırmıştı.

Bunun üzerine Portekizli yıldız kadro dışı bırakılmıştı. Pepe'nin ilk yarının sonuna kadar forma giymeyeceği de gelen bilgiler arasında. Babel de sözleşmesine zam isteyince yönetimi zor durumda bırakmış, yönetimin teklifini beğenmeyince de sahada isteksiz oynamaya başlamıştı. (Türkiye)

YORUMLAR 22
  • msiafir 5 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahe alsın bunları iyi topçular bunlar en azından ligde kalma mücadelesi verir fener
    Cevapla
  • Vedat AYDIN 5 yıl önce Şikayet Et
    Şenol bey yarılmayan kafana dikiş attırdığın gün, futbolcu gözündeki bütün saygınlığını ve güvenilirliğini kaybettin. farkında değilsin. Artık onlar senin için oynamaz, senin sözlerin onları motive etmez.Ne demiş Robert Bosch: İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim.
    Cevapla
  • essss 5 yıl önce Şikayet Et
    bi bıkmadınız boş yorum yapmaktan.
    Cevapla
  • Turing 5 yıl önce Şikayet Et
    gitmesi gereken varsa Wagner Love
    Cevapla
  • akif AN 5 yıl önce Şikayet Et
    NEDEN Wagner Love Kasımpaşa maçında sanki love oynadı iki sene önce aynı ligde gol kralı beşiktaşdamı silindi bence gitmesi gereken başkan ve teknik direktör bu kadar laubalılık olmaz insanlar herşeyin farkında şenol hoca olaylı fener maçından sonra kafa olarak bitti şu an en iyi bence en iyi hoca sergen yalçın yuvadan yetişmiş varını yoğunu koyar beşiktaşı en iyi bilen yoksa yıl sonu başkan ve şenol hoca rezil olursunuz.
    Cevapla
  • abdullahbirisi 5 yıl önce Şikayet Et
    karakterli oyuncu Ronaldo gibi olmalı nereye giderse gitsin aynı mücadele, özveri
    Cevapla
  • u mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bile bile iyi oynamayan oyuncu kime ne yapar. kulübe ne kadar zarar verirse kendisine de bir o kadar zarar verir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle