Dolmabahçe'de üç dakikada Beşiktaş!

Spor Toto Süper Lig ilk hafta maçında Beşiktaş, ilk yarıda 3 dakikada bulduğu gollerle Akhisarspor'u 2-1 mağlup etti.

Dolmabahçe'de üç dakikada Beşiktaş!
Dolmabahçe'de üç dakikada Beşiktaş!
GİRİŞ 12.08.2018 23:44 GÜNCELLEME 13.08.2018 00:09
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Vodafone Park'ta oynanan maçta Beşiktaş'ın gollerini 39. dakikada Pepe ve 42. dakikada Ryan Babel attı. Akhisarspor'un sayısını 56. dakikada Seleznov kaydetti.

2-1'den sonra Akhisarspor beraberlik şanslarını, Beşiktaş ise farkı açma fırsatlarını değerlendiremedi ve maç bu skorla sonuçlandı.

Beşiktaş, bu sonuçla birlikte lige galibiyetle başlamış oldu. Süper Kupa'nın galibi Akhisarspor ise ilk haftayı puansız kapattı.

 

Beşiktaş, 16 Ağustos Perşembe akşamı LASK Linz ile UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçına çıkacak ve ardından 19 Ağustos'ta Erzurumspor deplasmanına gidecek. Akhisarspor ise Çaykur Rizespor'u sahasında ağırlayacak.

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Serkan Çimen

Beşiktaş: Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Pepe, Necip Uysal, Caner Erkin, Medel, Tolgay Arslan (Dk. 74 Roco), Lens (Dk. 79 Adriano), Oğuzhan Özyakup, Babel, Larin (Dk. 63 Vagner Love)

Akhisarspor: Fatih Öztürk, Vrsajevic, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Miguel Lopes, Sissoko, Aykut Çeviker (Dk. 46 Manu), Ömer Bayram (Dk. 46 Serginho), Bilal Kısa, Larsson (Dk. 68 Helder Barbosa), Seleznov

Goller: Dk. 39 Pepe, Dk. 42 Babel (Beşiktaş), Dk. 56 Seleznov (Akhisarspor)

Sarı kartlar: Dk. 14 Ömer Bayram, Dk. 28 Fatih Öztürk, 45+2 Caner Osmanpaşa, Dk. 51 Miguel Lopes, Dk. 70 Vrsajevic, 90+5 Mustafa Yumlu (Akhisarspor), Dk. 59 Medel, Dk. 73 Necip Uysal, 90+5 Caner Erkin (Beşiktaş)

YORUMLAR 11
  • Enes Tufan 5 yıl önce Şikayet Et
    necip asist yapmayı seviyor seneznov un önüne atti ama fazla ustune gitmeyin belki kendi oyuncusu sanmistir.
    Cevapla
  • CUMALİ GÖK 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına şu necipmidir nedir gonderın su adamı lutfen ya . necipi negredoyu loveyı tolgayı cıkarın elden adam gıbı bır kalecı bır stoper ve santrofor lazım bıze acılen yoksa işimiz hem lıgde hem avrupada yaş...
    Cevapla
  • sırdar 5 yıl önce Şikayet Et
    şenol hoca insan bazen hocalığından şüphe ediyorum necipten stoper love danda topçu olmaz geçen sene bu love ve negredo israrın şampiyonluğa maloldu
    Cevapla
  • zalım dede 5 yıl önce Şikayet Et
    beş dakikada beşiktaş olmasın o???
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Karsilarinda GS yok. GS yi yenmeye alismis adamlar...
    Cevapla
  • Enes Tufan 5 yıl önce Şikayet Et
    helal sana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle