Emre Çolak ile prensipte anlaşma sağlandı!

Beşiktaş, İspanyol ekibinde gösterdiği performansla öne çıkan 27 yaşındaki Emre Çolak ile prensip anlaşmasına vardı.

Emre Çolak ile prensipte anlaşma sağlandı!
Emre Çolak ile prensipte anlaşma sağlandı!
GİRİŞ 27.05.2018 16:24 GÜNCELLEME 27.05.2018 16:24
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'i 4. basamakta bitiren ve UEFA Avrupa Ligi'nin ön eleme turunda mücadele edecek olan Beşiktaş, önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başladı. 

Siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş'in, transfer komitesinin fikirlerini de alarak oluşturduğu listede öne çıkan isimlerin başında Emre Çolak geliyor. 

La Liga'da küme düşen Deportivo'da geçirdiği başarılı süreç sonrası, 27 yaşındaki orta saha ile ilk temasını gerçekleştiren Beşiktaşlı yetkililerin prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Deportivo'nun küme düşmesi sonrası, bonservis hakkı da eline geçen ve geçen sezon İsponyol ekibinden 750 bin Euro alan Emre ile siyah-beyazlıların 1.5 milyon Euro üzerinden anlaşma sağladığı bildirildi.

G.Saray altyapısında yetişen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Deportivo formasıyla 26 karşılaşmaya çıkarak, 2 gol attı ve 1 de asist yapmayı başardı. (Vatan)

YORUMLAR 29
  • ismail 5 yıl önce Şikayet Et
    Emre akıllı bir futbolcuysa hayatta dönmemesi gerekir. ekmeğini oralarda kazanır, kafası burdan daha rahattır, Gidebilmek hiçte kolay değil. Avrupada dil,tecrübe, çevre kazanır. burda sadece para ve can sıkıntısı,küfür eleştiri...
    Cevapla
  • Esenler 5 yıl önce Şikayet Et
    Gelmesini istemiyoruz üstelik gelse bile bu para verilir mi bu tarz oyuncular alt yapılar da zaten var Fikret orman böylesine basit bir transfer yapmaz diye umuyorum
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    gs ın kovduklarınamı kaldık...
    Cevapla
  • ramazan vural 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi bir yedek.Başkada bir numarası yok.
    Cevapla
  • kadir 90 5 yıl önce Şikayet Et
    alt yapiyi atısalaninda beraber oyandik kendisi cok koyu bjklidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle