Dev maç öncesi alarm! Sıkıyönetim...

Kadıköy'de tribün olaylarının damga vurduğu Fenerbahçe-Beşiktaş kupa derbisinin ardından gözler yarın akşam Türk Telekom Stadı'nda ligin kaderini çizecek derbiye çevrildi.

Dev maç öncesi alarm! Sıkıyönetim...
Dev maç öncesi alarm! Sıkıyönetim...
GİRİŞ 28.04.2018 09:55 GÜNCELLEME 28.04.2018 09:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş'ı konuk edecek Galatasaray, Aslantepe'de sıkıyönetim ilan etti. Salı günkü yönetim kurulu toplantısında ilk gündem maddesi derbi için alınacak güvenlik önlemleri oldu. Konuşulan tüm konular bir bir uygulanmaya başlandı ve çarşamba gününden itibaren Türk Telekom Stadı içinde kuş uçurtulmuyor…

EKSTRA ÖZEL GÜVENLİK OLACAK

 

 

Öyle ki TT Stadyumu içindeki müzeyi gezmeye ve stat içindeki GS Store mağazasına alışveriş yapmaya gelen taraftarların arabaları didik didik aranıyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Aslantepe'ye torpil ve yabancı madde sokulma ihtimalini böylece sıfıra indirdi. Beşiktaş derbisinde Kadıköy'deki gibi tribün olayı yaşanmasını istemeyen Galatasaray yönetimi bunun için de tedbirini alıyor. Türk Telekom Stadı'nda Siyah-beyazlı takımın oturacağı yedek kulübesi arkasına, 4 korner direğine en yakın olan bölümlere ekstra özel güvenlikler yerleştirilecek ve sahaya yabancı madde atılmasının önlemi alınacak.

YORUMLAR 11
  • vakifbank guvenlik 5 yıl önce Şikayet Et
    70 lira alan özel güvenlik kendini riske atmaz mantıklı olun biraz
    Cevapla
  • Realist 5 yıl önce Şikayet Et
    Aman ha Beşiktaş yedek kulübesinin etrafına füze savunma sistemi ve sivrisinek kovar koymayı unutmayın. Kulübede çok hassas ve nadide bir "tiyatrocu mu desem, teknik direktör mü?" bir adam oturacak. Mazallah herhangi bir yerine sivrisinek temas ederse iki düzine dikiş tasanız kurtaramazsınız. Son bir şey daha, sahanın kenarına da maçı aksatmayacak şekilde bir ambülans helikopter konuşlandırın.
    Cevapla
  • emiremmi 5 yıl önce Şikayet Et
    şenol güneşe camekan yapsınlar yeter fazla bişeye gerek yok
    Cevapla
  • Sombey54 5 yıl önce Şikayet Et
    Aman ha peruklarıda alın birinin kafası yarılabilir...
    Cevapla
  • ME~T~İN 5 yıl önce Şikayet Et
    kim küfür etti kardeşim Süleyman seba'ya Buralar böyle bir yorum göremedim birebir Sen duyduysan o küfür eden kişiye hakaret etti Kötü söz söyle Süleyman Seba değerli bir kişidir Allahu Teala rahmet eylesin günahlarını affetsin Türk futboluna çok hizmet etmiştir hele ölmüş bir kişiye küfür edilir mi Sen nasıl bize yakıştırıyorsun bunu
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibi ölmüş Sebaya küfredecek kadar karaktersiz değiller biliyoruz!
    Cevapla
  • bir fikir 5 yıl önce Şikayet Et
    tribun köşelerine ince file - ağ gersinler
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Sebaya kendiniz küfrettiniz Ahmet dursun seba gitsin ne çobuk unuttunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle