Şenol Güneş konuştu! 'Bir anda kendimi...'

Fenerbahçe maçında başına cisim isabet eden ve geceyi hastanede geçiren Şenol Güneş, taburcu olmasının ardından ilk kez konuştu.

Şenol Güneş konuştu! 'Bir anda kendimi...'
Şenol Güneş konuştu! 'Bir anda kendimi...'
GİRİŞ 20.04.2018 13:57 GÜNCELLEME 20.04.2018 14:07
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Milliyet'ten Tayfun Bayındır'a konuşan Şenol Güneş; "Her şey güzel başlamıştı" diyerek, maçın ilk anlarını özetledi: "Saha, zemin her şey yolundaydı. Ancak ne olduysa, korner köşelerinde olaylar başladı. Yaralandığım esas olayda, Tolga'yı almak için yanına gittiğim anda kendimi birden yerde buldum. Zaten yaşananlar önemli değil artık... Mutlaka hızlı bir çözüm bulunması gerekiyor" ifadesini kullandı.

"CANIM DEĞİL İÇİM ACIYOR"

Beşiktaş Teknik Direktörü sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Bu bir milat olmalı... Benim Malatya ile maçım var. Beşiktaş taraftarı sahaya bir kağıt dahi atsa futbolcularımla 'Oynamıyorum' diyerek kenara gelmeliyiz. Geçmişteki taşları bir kenara bırakmamız lazım. Trabzonspor'a şöyle olmuş, Fenerbahçe böyleymiş, Beşiktaş ve Galatasaray bunu yapmış gibi sözlerin artık geride kalması lazım... Olanlar bana ve bize değil, Türk futboluna... Medyası, antrenörü, oyuncusu, futbolun bütün aktörleri bir araya gelip, ivedilikle bu soruna çare bulmamız lazım. Canım değil ama içim acıyor."

 

 

YORUMLAR 67
  • selçuk 81 6 yıl önce Şikayet Et
    oscarlık performans tebrikler.. türk futbolunu sizin gibi oyuncular bitirdi
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalamayın yaa
    Cevapla
  • Hukuk 6 yıl önce Şikayet Et
    Sonuçta bu kan çıkmış, ciddi bir yaralanma, Olay çıkaran taraftarlar sorgulanıyor da, olaylara karışan, sebebiyet verme ihtimali yüksek olan, gerçek bir provakatör Tolga niçin sorgulanmıyor. Eğer suç sa onunki de suç. Sporcusun, Sen küfür ediliyor diye, tribüne saldır, dövmeye, yaralamaya, fiziki mudahalede bulunma gayretiyle ortalığı karıştır, sonra futbolcusun diye dokunulmazlığın olsun. Neresi bunun adalet. Sonra 3 veya 4 maç ceza. Bu mu karşılığı. Bu izleyiciler de adalet istiyor.
    Cevapla
  • Dursun 6 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneş bundan sonra maçlara kafasına miğfer giyerek çıksın, başı çok hassas....
    Cevapla
  • alper 6 yıl önce Şikayet Et
    bir de kalp masajı yaptırsaydın be hoca. vallahi komiksin. baktın bu feneri yenemiyecem. yaptın çamurunu.
    Cevapla
  • Horoz 6 yıl önce Şikayet Et
    Fener en son ne zaman yenmis besiktası. İlla olmesimi lazım adamın. Akıllı olun biraz
    Cevapla
  • Futbol sever 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibileei yuzunden futboldan sogudum fb düşmanı en iyisi fb ligden kupadan ihrac edin kapiya kilit vurulsun herkes rahat bir nefes alsin hele hamsi kafalilarla 8taslilar bu ligde fb olmasa hepiniz birer hicsiniz
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok güldüm Allah ta seni güldürsün insaAllah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle