Güneş: Kadıköy'de ağır tahrikler yapacaklardır!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten oyuncularına Fenerbahçe ile karşılaşacakları Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş mücadelesi öncesi önemli telkinler geldi.

Güneş: Kadıköy'de ağır tahrikler yapacaklardır!
Güneş: Kadıköy'de ağır tahrikler yapacaklardır!
GİRİŞ 16.04.2018 10:36 GÜNCELLEME 16.04.2018 10:36
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, F.Bahçe ile perşembe günü oynanacak Türkiye Kupası yarı final maçı öncesi işleri sıkı tutmaya kararlı.

Siyah-Beyazlılar'ın Cumartesi günü yaptığı çalışmada oyuncularla özel bir toplantı yaptığı ortaya çıktı. Başarılı antrenörün takımına, "Akhisar'da önemli bir galibiyet aldık. 5 maçımız kaldı. Quaresma ilk F.Bahçe maçında kırmızı görmüştü sonucu ağır oldu. Kadıköy'deki maçta ağır tahrikler yapacaklardır. Bunlara kapılmayın. Bizim için lig yarışı çok önemli.'' dediği öğrenildi. 

SAKİN KALIRSAK

İlk maçta çok gereksiz yere 10 kişi kalmıştık. 11'e 11 oynadığımız lig maçında nasıl yendiğimizi unutmayın. Sakin kalarak rakibi yenmeliyiz. İki kupayı da kazanmalıyız" diyerek uyardığı belirtildi. Beşiktaş ilk kupa maçında evinde F.Bahçe ile 2-2 berabere kalmıştı. Siyah-Beyazlılar'ın turu geçmesi için her türlü galibiyet veya 3-3 ve üzeri gollü beraberlik elde etmesi gerekiyor.

YORUMLAR 29
  • boş konuşma 6 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hocaya hiç iftira atma kardeşim. Sen doğrucuysan eğer aykut kocamana baksana biraz. Aynı açıklamayı aykut kocaman da yaptı. O na da laf etsene.
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca ne demiş? oyuncularına sakin olun , tahriklere kapılmayın, demiş. Kötümü etmiş? tahrikler konusunda Beşiktaş'ın en tehlikeli oyuncuları Qerajma, Caner ve Tosiçtir Beşiktaş'ın bu üç oyuncusu da tahriklere çok kolay kapılıyorlar.
    Cevapla
  • abdullah coskun 6 yıl önce Şikayet Et
    ağzi olan konuşuyor.Daha şimdiden maç başlamadan tahriklere basladi Senol Guneş .Çik oyununu oyna sonra konuş
    Cevapla
  • coşma apo 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen onu aykut kocamana söyleyeceksin. Medyayı manipüle etmek aykut hocanın uzmanlık alanıdır. Ayrıca aynı açıklamayı Beşiktaş için de aykut kocaman yaptı. Ona diyecek bir lafın var mı birader ???
    Cevapla
  • sivas 6 yıl önce Şikayet Et
    Senol hakikaten seni istanbul bozdu darma dağınık bir hal aldın. Trabzon veya diğer veya milli takimdayken çok daha iyiydin ,insandin. Simdi isin gucun sacmalamak . Meselaaaa Trabzon Bjk macina gittiğinde seni yuhalayanlarin FB li.olarak lanse etme sacmaligi gibi. Bu kafayla gidersen cok surmez Trabzonda bile is vermezler sana.....
    Cevapla
  • bi sus 6 yıl önce Şikayet Et
    sivaslı sen önce fenerbahçe yöneticisi olan mahmut uslunun yaptığı aile içi sayılabilecek ayıp açıklamalarına cevap ver. Yada çok mert bir insan isen basketbol maçında benchde mahmut uslu ve aziz yıldırımın rakip basketbol takımına dönüp sinkaflı küfürlerinden bahset. Şenol GÜNEŞ kadar efendi hoca Türkiyede zor bulunur. Şenol hocaya dil uzatmak kimsenin haddine de değil zaten.
    Cevapla
  • nokta yorum 6 yıl önce Şikayet Et
    yav he he
    Cevapla
  • tüm 6 yıl önce Şikayet Et
    renkli fenerin olmazsa olmazıdır. üç kağıt, tahrik. hele sinsilik tam fenerlik =
    Cevapla
  • sivas 6 yıl önce Şikayet Et
    cebinde üç kağıtla geziyorsun la .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle