İtiraf! 'Başakşehir'e kaybetmeseydik..'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Teleset Mobilya Akhisarspor'u 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Şenol Güneş, maçı değerlendirirken Başakşehir'e kaybettikleri maçın kritik olduğunu dile getirdi.

GİRİŞ 13.04.2018 22:33 GÜNCELLEME 13.04.2018 23:32
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Tecrübeli teknik adam erken golün kendileri adına avantaj olduğunu söyledi ve ''Kazanmamız gereken bir maçtı. Oyunun başında gol atmamız bizi rahatlattı. Akhisar ritmi yakalayamadı. Başta gol atmamız oyunu tamamen lehimize çevirdik. Yalnız zaman zaman hatalar oldu. Gereksiz top kayıpları pozisyon yarattı ama bunlar bizden kaynaklı hatalardı. İyi bir galibiyet oldu bizim için. Deplasmanda kazanmak çok önemli. Akhisar tehlikeli bir takım. Zorluk çıkarabilen bir takım. Rakibimize diğer maçlarda başarılar diliyorum. Bizim için de yarış devam ediyor'' dedi.

Şenol Güneş, Başakşehir maçını hatırlatırken ''Şampiyonlar Ligi arkasından Başakşehir'e karşı çok kötü oynayıp kaybettik. Onu kaybetmesek, çok daha iyi çizgide gideceğimizi düşünüyorduk. Şimdi kendi sahamızda olan maçı kazanıp devam etmek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 12
  • caner 6 yıl önce Şikayet Et
    yalniz su goztepe maci ve dembaba meselesi var bakalim bakalim unutulmadi
    Cevapla
  • osmanlı tokadı 6 yıl önce Şikayet Et
    bjk rezil oynadı o maçı
    Cevapla
  • RuHi 6 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon FENERBAHÇE
    Cevapla
  • sahin 6 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahce besiktasi yenseydi 2-1 yenilseydi sampiyon olurdu
    Cevapla
  • Murat caneker 6 yıl önce Şikayet Et
    maçın ilk dakikasında ceza sahamızda karsı oyuncunun gelmesini bekleyen beşiktaş oyuncusunu gordugum zaman maçı kaybedecegımızı zaten anlamıstım ve oylede oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle