Orman'dan TFF'ye çok sert Quaresma sözleri

Beşiktaş Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün sponsorluk anlaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Orman'dan TFF'ye çok sert Quaresma sözleri
Orman'dan TFF'ye çok sert Quaresma sözleri
GİRİŞ 09.03.2018 11:47 GÜNCELLEME 09.03.2018 14:30
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Quaresma'nın 5 maçlık cezasının onanmasıyla ilgili konuşan Orman; "Bizim hangi cezamız indirildi? Hamdolsun bize özel muamele var. Quaresma'nın yaptığını doğru bulmuyorum, bu ilk değil ve genelde rakibimiz ile oynadığımız maçlarda bazı futbolcularımız üzerine bu tarz şeyler yapıyorlar. Önce kibirli, sonra da kollanan Beşiktaş şeklinde bir algı yapıldı. Beşiktaş'ın böyle bir beklentisi yoktur, beklentisi olan da namerttir. Geniş bir kadromuz var ve Quaresma'nın da yerini dolduracağız.

Lens ile zaten konuştum, çok tecrübeli bir futbolcu. Hocamız Lens'e görev verirse zaten elinden geleni yapacaktır, şampiyonluk yolunda bize büyük katkı sağlayacaktır. İki senedir benzer olaylar ile karşı karşıya kaldık, şampiyonluk olduk. Bu sene de benzer bir şeyin yaşanacağını ve yine şampiyon olacağımızı düşünüyorum" dedi.

"FENERBAHÇE RAKİBİMİZ DEĞİL"

 

 

Ligdeki yarışa da değinen Fikret Orman; "Türkiye'nin en büyük kulübü Beşiktaş üzerinde bir gerginlik yaratılmak isteniyor. Galatasaray ile de oynadık, Fenerbahçe ile oynadık, gördük. Fenerbahçe bizim direkt rakibimiz değil. Şampiyonluk yolundaki en büyük iki rakibimiz (Maç olarak) Galatasaray ve Başakşehir. Biz artık bu maçları düşünüyoruz, Fenerbahçe maçını geride bıraktık" sözlerini kullandı.

AYKUT KOCAMAN AÇIKLAMASI

Aykut Kocaman hakkında da konuşan Orman, "Aykut hoca değerli bir rakibimizin hocası. Lig maçımızı oynadık, şimdi kupada da bir maç oynayacağız. Algı üzerinden yaratacağınız şeyler sahada ters dönüyor. Biz top oynayacağız, %70 top bizde olacak ve stada gelerek para veren taraftarımız bizi izlediği zaman hakkını helal edecek. Algı üzerinden futbol oynanmıyor, herkes de bunu görmüştür. Fenerbahçe ile Akhisar maç yapıyor, Beşiktaş orada ne işi var. Aykut Kocaman'ın babası çok iyi Beşiktaşlıdır, Divan Kurulumuzdadır. Aykut hocayı da severiz, kötü bir şey söylemek istemem" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 19
  • Sivas 6 yıl önce Şikayet Et
    Konuş konuş.Akşam evde kanepeye otur, söylediklerini dinle. Bu anlattıklarına kendin dahi inanmayacaksın.
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Hiçte sert açıklama olmamış! sen böyle efendi konuşmaya devam ettikçe daha çok Beşiktaşın hakkı yenir daha çok oyuncuna ağır cezalar verilir! Bu arada anlaması kıtlar için bi açıklama ; başka puan sıralamasına göre fener bizim rakibimiz değil diyor önce haberi okuyun anlayın öyle yorum yapın!
    Cevapla
  • bükücü 6 yıl önce Şikayet Et
    Fikret başkan yine adamlara tokundurmuşsun.. bu kadar bükme onları. bükülüyorlar.
    Cevapla
  • selim 6 yıl önce Şikayet Et
    tam bir algı...... sen hem polemiğe girmeyeceğim diyorsun arkasından tam bir polemik yaratıyorsun. ne yani Aykut kocaman'ın babası beşiktaşlıymış.. ne alaka şimdi. senin yaptığın algıda değil değil tam bir pravakosyondur.
    Cevapla
  • Fblii 6 yıl önce Şikayet Et
    TrabsoN taraftarı senola laf edince neden fener taraftarıdır dediğine bir açıklık getirseydi doğru konuşmuş olurdu. Tutarlı değilsiniz . R yapıyorsunuz . FB rakibin olamaz zaten köylü takımından farkın yok. Mahkeme kararı ile 2 yıldız taktiniz. Futbol oynayacak kapasite yok sizde . Demogoji yapın durun
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz köy takımına elenen acizlersiniz! çıkmış burda saçmalıyon , insanda azcık utanma sıkılma olur be , ama oda sizde yok! siz böyle konuşmaya devam edin bizde şampiyonluklara devam edicez :)
    Cevapla
  • Yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Dimi köy takımına elenen takımın taraftarı bunu söylemese bari
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Hangi mahgemeden bahsediyorsun veyahut ne çektin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle