Beşiktaş'ta dev maç öncesi iki şok birden!

Beşiktaş'ın Atiker Konyaspor ile oynadığı maçta Pepe ve Anderson Talisca gördükleri sarı kart ile Fenerbahçe derbisi öncesi cezalı duruma düştü.

Beşiktaş'ta dev maç öncesi iki şok birden!
Beşiktaş'ta dev maç öncesi iki şok birden!
GİRİŞ 16.02.2018 21:27 GÜNCELLEME 17.02.2018 14:51
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

por Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, iki oyuncusunu da kaybetti.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında 2 puan bırakan siyah-beyazlılar, 23. haftada yapılacak Fenerbahçe derbisi öncesinde Pepe ile Anderson Talisca'yı da yitirdi.

 

 

Atiker Konyaspor müsabakası öncesinde üçer sarı kartı bulunan futbolculardan Pepe 39, Talisca ise 53. dakikada sarı kart görerek cezalı duruma düştü.

Beşiktaş ile Fenerbahçe, 25 Şubat Pazar günü saat 19.00'da Vodafone Park'ta karşılaşacak.

YORUMLAR 15
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneş önce maçın tekrarını izlesin kendi oyuncularının hatalarına baksın kimseyi eleştirmesin, BJK takım olarak akılları Bayer Münih maçında bu belli inşallah maçı alır ve bizi gururlandırır dualarımız sizlerle
    Cevapla
  • devlet 6 yıl önce Şikayet Et
    Fb nin hakemleri yine iş başında idi
    Cevapla
  • harun 6 yıl önce Şikayet Et
    hakem Konya’yı yemiş. 2,5 penaltısı verilmemiş. talisca kartı yanlış fakat dona doğru kafaya yapılan ayak kaldırma telafisi oldu hak yerini buldu.
    Cevapla
  • AYYILDIZ 6 yıl önce Şikayet Et
    Sanki fener kesin kazanacakmiş gibi havalarda millet taliscasız pepesiz Beşiktaş'ta yeter fener,e
    Cevapla
  • xyz 6 yıl önce Şikayet Et
    geçen sene quarezma fener maçından önce üç kere kırmızı kart görmesi lazımken kart göstermediler. ayrıca 3 sarısı vardı 4. yü göstermediler. adamı fener maçına yetiştirdiler. ona saysınlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle