Benfica payı yükseltti! Beşiktaş'ta Talisca kararı

Talisca'ya Çin'den yeni teklifler gelmesi üzerine Benfica daha önce yaptığı gibi bir kez daha Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Siyah Beyazlı yönetim transferden pay alacak olmasına rağmen sezon sonuna kadar satmayı düşünmediklerini Portekiz ekibine iletti.

Benfica payı yükseltti! Beşiktaş'ta Talisca kararı
Benfica payı yükseltti! Beşiktaş'ta Talisca kararı
GİRİŞ 14.02.2018 16:16 GÜNCELLEME 14.02.2018 17:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar kiralık sözleşmesi bulunduğu Anderson Talisca için geçtiğimiz ay Çin Ligi ekibi Changchun Yatai'den 30 milyon Euro civarında teklif gelmiş ancak bu transfer siyah beyazlı yönetimin engeline takılmıştı… Başkan Fikret Orman ve ekibi, sözleşme gereği pay alma hakkına sahip olmalarına rağmen, Benfica'yı geri çevirmişti…

Aradan geçen süreçte Talisca'ya Çin ilgisinin devam ettiği ve bu nedenle Portekiz kulübünün Beşiktaş'ın kapısını bir kez daha çaldığı ortaya çıktı.

 

 

'PARA BİZİM İÇİN İKİNCİ PLANDA'

Benfica'nın transferden payı yükseltme teklifini değerlendiren yönetimin, "Hem Avrupa hem de Türkiye'de çok kritik süreçten geçiyoruz. Böyle bir durumda para bizim için ikinci planda. Talisca'yı satmayı düşünmüyoruz" cevabını ilettiği öğrenildi.

Talisca da yakın çevresine "Daha yaşım 24, kariyerimin başındayım. Çin'e gitmek istemiyorum" dediği gelen bilgiler arasında.

YORUMLAR 4
  • xxx 6 yıl önce Şikayet Et
    Fiko, sene sonu alır 20 milyon euro'ya, oğlum seni ingiltere liginde görmek istiyorum şöyle de böyle de derler biraz verimini yükseltip 30 milyon sterline satar, ne satacaklar çine mine ne gereği var yav, icad çıkarmayın...
    Cevapla
  • Doğan 6 yıl önce Şikayet Et
    Fatih sen bu ulkede askeri ücretli améle diye insanlari asagiliyosyun bence bu beşiktaş baskinana fiko demeden dahada utanç verici
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Asgari ücretle çalışan ameleler beşiktaş başkanına fıko diye hitap ediyor. Özgürlüğün ve aymazlığın da bir sınırı olmalı.
    Cevapla
  • Rebelboy1903 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam Çin e Gitmek İstemiyor Beşiktaşın da Bu Adamı Ne Yapıp Ne Edip Alması Lazım Ölüsü Bile Maç Kazandırıyor
    Cevapla