Beşiktaş'tan Fenerbahçe derbisi kararı!

Yoğun maç programı nedeniyle TFF'den erteleme talebinde bulunacağı iddia edilen Beşiktaş'ın, Federasyonu'na Fenerbahçe maçının ertelenmesi konusunda bir başvuruda bulunmayacağı ortaya çıktı.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe derbisi kararı!
Beşiktaş'tan Fenerbahçe derbisi kararı!
GİRİŞ 12.02.2018 15:16 GÜNCELLEME 12.02.2018 15:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi maçlarının arka arkaya gelmesi üzerine sıkışık bir fikstürle karşı karşıya kalan Beşiktaş'ın Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kupa maçlarını erteleme talebinde bulunulacağı iddia edilmişti.

Bu dönemde Beşiktaş; 16 Şubat Cuma Konyaspor ile deplasmanda, 20 Şubat Salı günü Bayern Münih'le deplasmanda, 25 Şubat ve 27 Şubat tarihlerine ise Fenerbahçe ile oynayacaktı. Beşiktaş Yönetimi bu konuda kararını verdi.

 

 

Siyah-Beyazlı yönetimin Türkiye Futbol Federasyonu'na Fenerbahçe maçının ertelenmesi konusunda bir başvuruda bulunmayacağı ortaya çıktı. (Fanatik)

YORUMLAR 5
  • Forza 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs uefa kupasi aldiginda neden maclari hep ertelendi. Ertelenmesine bende karsiyim yedekle gencle ciksinlar. Ama onlar da 11 kisi olsun. Ali yi cagirmasinlar.
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru ve yerinde bir karar , ertelenmesin maçlarımız bizim geniş kadromuz var Allahın izniyle bu yoğun tempodan alnımızın akıyla çıkarız
    Cevapla
  • Rebelboy1903 6 yıl önce Şikayet Et
    7 günde 3 maç yapar bu 3 günde 2 kere fb yi yeneriz sonra aziz ve goygoycuları yorgunduk 3 günde iki maç yaptık diye ağlarlar olur biter ;)
    Cevapla
  • KralFB 6 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he yenersiniz...
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Öyle de olacak inşallah bu zorluk bjknin işine yarayacak
    Cevapla