Mitrovic: Beşiktaş'tan ayrıldım, mutluyum!

Beşiktaş'ın ara transferde Belçika Ligi lideri Club Brugge'e kiralık olarak gönderdiği Matej Mitrovic, kariyerindeki bu sürpriz değişikliği Hırvat basınına verdiği röportajda değerlendirdi..

Mitrovic: Beşiktaş'tan ayrıldım, mutluyum!
Mitrovic: Beşiktaş'tan ayrıldım, mutluyum!
GİRİŞ 07.02.2018 15:59 GÜNCELLEME 07.02.2018 15:59
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

"BEŞİKTAŞ'TAN AYRILDIĞIM İÇİN MUTLUYUM"

Siyah-beyazlı ekipteki günlerine ilişkin de açıklamalarda bulunan 24 yaşındaki savunma oyuncusu, Kartal'dan ayrıldığı için mutlu olduğunu söyledi.

Geride kalan kısa sürede Club Brugge formasıyla 2 maça çıkan ve bir de gol atan Mitrovic şunları söyledi:

."5. STOPERDİM"

"Dünya Kupası'na sayılı aylar kalmışken Beşiktaş'ta sürekli yedek kulübesinde oturmanın benim için bir anlamı yoktu. Dusko Tosic, Domagoj Vida, Gary Medel ve Pepe'nin ardında savunmada ancak beşinci oyuncu konumundaydım. Dolayısıyla şans gelmesini beklemek doğru olmazdı.".

"BAKTIMKİ ŞENOL GÜNEŞ FAZLA DEĞİŞİKLİK YAPMIYOR..."

"Buna karşın fırsat geldiğinde iyi iş çıkardığımı, bu fırsatı iyi değerlendirdiğimi de düşünüyorum. Ancak baktım ki teknik direktörümüz Şenol Güneş rotasyonda fazla değişiklik yapmıyor, beni tercih etmiyor ve planlarının arasında ben yokum, o zaman Dünya Kupası öncesinde başka bir kulübe gitmem gerektiğini fark ettim".

"BRUGGE RAHAT"

Hırvat teknik adam Ivan Leko'nun çalıştırdığı Club Brugge'e sürekli forma giymek için gittiğini de kaydeden Mitrovic, "Düzenli şekilde sahada olduğunuzda güven kazanıyorsunuz. Ben de böyle olsun istiyorum. Yeni takımımda tek isteğim forma şansı bulmak ve düzenli oynamak. Ayrıca İstanbul'da yemeğe gitmem iki saat sürüyordu. Şimdi Brugge'de aynı süreyi gezinerek geçiriyorum. Brugge kenti hoşuma gitti. İstanbul'dan daha huzurlu ve rahat olduğu kesin" ifadelerini kullandı. (Milliyet).

YORUMLAR 13
  • bjk5656 6 yıl önce Şikayet Et
    sahada geri dönüşün çok ağır ama isranbula geri gelcen çünkü kiralıksınnn
    Cevapla
  • Yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul yaşanacak yer değil bak bu doğru.
    Cevapla
  • kartalım 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adam mükemmel bir önlibero olurdu şenolun futboldan anladığı belli tolga gibi kovayı tutup baykoyu göndermesinden belli lensi körelti querezma yı 90 dakika oynatıyor .allahtan medel insan üstü oynuyorda kesemiyor.babel rahatsız nedendir bilinmez takım veteryanlar takımına benzedi ilk onbirin yaş ortalaması 33 utanmasa kendinide kadroya oyuncu olarak yazacak.
    Cevapla
  • Seekan BJK 6 yıl önce Şikayet Et
    Lyona maçında kaçırdığın penaltıda bitti herşey benim için güle güle sakın gelme birdaha:)
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne çabuk daha karpuz kesmedik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle