Cenk Tosun için İstanbul'a geldiler!

Everton Kulübü temsilcileri, Cenk Tosun için İstanbul'a geldi. İngiliz yetkililer, siyah-beyazlı yönetim ve Cenk Tosun ile görüşerek transferi tamamlamaya çalışacak.

Cenk Tosun için İstanbul'a geldiler!
Cenk Tosun için İstanbul'a geldiler!
GİRİŞ 29.12.2017 17:34 GÜNCELLEME 29.12.2017 17:37
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

NTV Spor'un haberine göre; 10 gün önce Beşiktaş ile temasa geçen Everton Kulübü yetkilileri, transferi tamamlamak için İstanbul'a geldi.

İlk olarak siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşen İngiliz ekibinin temsilcileri daha sonra Cenk ile masaya oturdu. Everton Kulübü İstanbul'da yaptığı temaslarda anlaşma sağlayarak, Cenk Tosun'u kısa süre içinde kadrosuna katmak istediğini Beşiktaş yönetimine aktardı. Taraflar arasında bonservis bedeli ve ödeme planı konusunda kesin anlaşmaya varılamadı. İki kulüp yetkilileri bir kez daha görüşerek, uzlaşma sağlamaya çalışacak.

Everton, Cenk Tosun ile yaptığı görüşmeden ise olumlu sonuç aldı. 26 yaşındaki oyuncu kulüplerin anlaşması halinde İngiliz ekibinin teklifini kabul etmeye hazır olduğunu Everton temsilcilerine aktardı.

Hafta sonu da devam edecek görüşmelerin ardından transferin tamamlanması ve Everton'un Ocak ayının ilk haftası Cenk Tosun'u kadrosuna kattığını resmi olarak açıklaması bekleniyor.

YORUMLAR 16
  • KaraKartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet 28 milyon avro çok güzel bir rakam ama, eğer Cenki satarlarsa bu ve gelecek sezonun en büyük hatasını yapmış olurlar.
    Cevapla
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Madem Cenk 28 , Burak 15 milyon euroluk forvetlerdi ; neden milli takımımız en rezil dönemini yaşadı...
    Cevapla
  • Golden 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam milli takımın 1. Forveti, cok başarılı bir kariyeri var. Bazı kendini bilmezler gelmiş abuk subuk yorumlar yazıyor. Aklınızı başınıza alın. Yolun açık olsun Cenk Tosun, başarılar.
    Cevapla
  • laedri 6 yıl önce Şikayet Et
    yazık edersin kendine cenk tosun gitme kal olduğun yerde.. efsane ol..
    Cevapla
  • aslan 6 yıl önce Şikayet Et
    avrupada iş yapmaz heleki epl de çok yavaş bikaç sene sonra döner
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle