Fikret Orman bırakacağı tarihi açıkladı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp başkanlığını bırakacağı tarihi açıkladı.

Fikret Orman bırakacağı tarihi açıkladı!
Fikret Orman bırakacağı tarihi açıkladı!
GİRİŞ 01.12.2017 16:36 GÜNCELLEME 01.12.2017 17:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Vodafone Park'ta düzenlenen bir etkinlikte açıklamalarda bulunan Fikret Orman; "2019'da değil ama 2022'de başkanlığı bırakacağım" dedi.

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları:

İngiltere'ye gitmesinin futbolcu satmak ile alakası olmadığını belirten Fikret Orman, ''Londra'ya futbolcu satmak için gitmedim. Ben zaten satmak için gitmem, almak için giderim. Oyuncu almak isteyen bize gelmeli. Cenk Tosun'un istenmesi benim hoşuma gidiyor. Bu durumdan rahatsız olmuyorum ama onu devre arasında göndermek istemiyorum.'' sözlerini kullandı. 

''ŞENOL GÜNEŞ İLE SORUN YOK''

Teknik direktör Şenol Güneş ile aralarında sorun olmadığını yineleyen Orman, ''Şenol Güneş ile hiçbir sıkıntımız yok. Konuşulanlara ben de gülüyorum açıkçası. İkimizin de karakterinde ortak bir nokta var. Kimsenin arkasından iş çevirmeyiz, konuşmayız. Biz kendi işimize bakarız. En sevmediğim maçlar Beşiktaş maçı. Beşiktaş maçlarında futbol seyredemiyorum. Özellikle yurt dışına gidiyorum maçları izlemek için.'' dedi. 

''TALISCA'YI ALAMAZSAK...''

Talisca transferi hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı, ''Talisca'nın bizden sonra Benfica ile bir senelik sözleşmesi var. Bir senesi kalan futbolcu için o kadar paraları veremeyiz. Kalmasını tabii ki istiyoruz. Benfica Başkanı bizim arkadaşımız zaten. Oturup konuşacağız. Açıkçası Talisca'nın bu sezonki performansından memnun olmadığım maçlarda var ama çok profesyonel bir çocuk. Çözmek istiyoruz ama çözemezsek de dünyanın sonu değil.'' şeklinde konuştu. 

''NEGREDO VE LENS...''

Yeni transferlerden Lens ve Negredo için değerlendirmelerde bulunan Orman, ''Beşiktaş'ta Lens'ten beklentiler tabii ki çok fazla. Kariyeri belli, oynadığı takımlar belli. Beşiktaş'ta oynamak zor tabi. Orada Quaresma, Babel var. Gökhan Töre geliyor. Cenk veya Talisca kanatta oynayabiliyor. Lens ile alakalı kafamda soru işaretleri yok. Negredo'yu acayip çok seviyorum. Tam bir aile babası. Form tutmaya da başladı. O da uyum sağlamaya başladı takıma ama daha iyi olması lazım tabii.'' diyerek iki futbolcudan da memnun olduğunu dile getirdi. 

''2022 YILINDA SON''

Beşiktaş'taki başkanlık görevini 2022 yılında sonlandıracağını belirten Fikret Orman, ''Eninde sonunda 2022'de olsa bile bırakacağım bu görevi. Benim yerime gelecek kişi, uzaydan mı gelecek? 2019'da değil ama 2022'de bırakacağım.'' sözlerini kullandı. 

''ÜST ÜSTE 3. ŞAMPİYONLUK''

Süper Lig'de üst üste 3 şampiyonluk ve Avrupa'dan bir kupa istediğini söyleyen Beşiktaş Başkanı, ''Allah nasip etsin, ben Avrupa'dan bir kupa almak istiyorum. Üst üste 3. kez şampiyon olmak istiyoruz. Basketbolda da Ufuk Sarıca yönetiminde iddialıyız. Beşiktaş taraftarı, bizim ne niyetle çalıştığımızı bilirler. Derbide de inşallah güzel bir sonuç alacağız. Galatasaray taraftarı da gelecek bu stada. Onlar bizim misafirimiz. Güzel bir şekilde ağırlayacağız.'' diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 9
  • Ali osman 6 yıl önce Şikayet Et
    biraktirmayiz sevgili başkan.
    Cevapla
  • halıcı 6 yıl önce Şikayet Et
    en azından aziz yıldırım gibi fb şampiyonlar ligi şampiyonu olmadan başkanlığı birakmam gibi ütopya tarih vermemiş
    Cevapla
  • Fikret Orman 6 yıl önce Şikayet Et
    Bonserviste vermem görevide bırakmam.
    Cevapla
  • Bence 6 yıl önce Şikayet Et
    "Bjk grubu lider bitirerek gruptan çikmayı garantiledi " bu manşeti görünce emeksiz bir şeyin ne demek olduğunu anladım
    Cevapla
  • Real ayse 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu manşet için kaç soda içildi "hazımsızlik "adına....
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bıraktırmayız Fikret başkan , Beşiktaş seninle düzlüğe çıkıyor daha iyi olacak inşaallah. Sen ve Şenol hoca kesinlikle Beşiktaşı bırakmamalı
    Cevapla
  • Real ayse 6 yıl önce Şikayet Et
    Bırakmayız :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle