Beşiktaş'ın maçında tartışılan kararlar

Spor Toto Süper Lig'de Göztepe ile Beşiktaş arasında oynanan maçta tartışılan pozisyonlar yaşandı.

Beşiktaş'ın maçında tartışılan kararlar
Beşiktaş'ın maçında tartışılan kararlar
GİRİŞ 05.11.2017 23:10 GÜNCELLEME 05.11.2017 23:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de Göztepe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında siyah-beyazlıların tepkisini çeken pozisyonlar yaşandı.

Karşılaşmanın 66. dakikasında Adama Traore'nin pasında Nabil Ghilas topu ağlara gönderdi. Beşiktaşlılar, bu golde ofsayt olduğunu iddia ettiler.

Mücadelenin 68. dakikasında Talisca savunma arkasına atılan topa koşarken, Kadu ile ikili mücadeleye girdi. Talisca yerde kalmasının ardından hakem Hüseyin Göçek'e baktı, ancak Gökçek 'devam' kararı verdi.

Maçın 86. dakikasında ise Leo Schwechlen, Necip Uysal'ın ayağına bastığı gerekçesiyle kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı. Göztepe bu kararı itiraz etti ama sonuç değişmedi.

YORUMLAR 5
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Gol 33 cm ofsayt , Taliscaya yapılan hareket faul son adam kırmızı kart , Necipe yapılan faulde kırmızı çok ağır karar bence. Nabilin Adrianoya yaptığı daha sert o kırmızı olabilirdi. Ve bazı hazımsız renklilerde yok hakem diyorlar yok bilmem ne soda için :)
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Sodanı içtinmi Volkan? :))
    Cevapla
  • volkan 6 yıl önce Şikayet Et
    görüyoruz kim kimi kolluyor :))
    Cevapla
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Ghilasın pozisyonu ofsayt ama zor bir ofsayt yani hakeme bişey diyemiycem taliscaya gelirsek penaltıydı bunu görmezden geldi hakem;) necipe sert bir hareket vardı bunu görmemek için kör olmak gerek ve kart doğruydu
    Cevapla
  • M.Icardi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu maçı yenilseydiniz acaba "zor bi ofsaytı hakeme bişey diyemicem" cümlesini kuracakmydn bu akşam merak ediyorum ? Cevap belli de neyse..
    Cevapla