Oğuzhan Özyakup: Buna da şükür!

Beşiktaş orta sahasının önemli isimlerinden Oğuzhan Özyakup, Monaco ile berabere kaldıkları Şampiyonlar Ligi maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Oğuzhan Özyakup: Buna da şükür!
Oğuzhan Özyakup: Buna da şükür!
GİRİŞ 01.11.2017 23:08 GÜNCELLEME 01.11.2017 23:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Maçla ilgili görüşlerini aktaran Oğuzhan Özyakup, "Galip gelebilirdik. Çok pozisyona girdik. Net pozisyonlara girdik ama atamadık. İlk üç maçı kazandık şimdi berabere kaldık. İyi bir sonuç, kazansaydık garantileyecektik ve bunu yapabilirdik." dedi.

Açıklamalarına devam eden Oğuzhan Özyakup "Monaco çok iyi bir takım. Yediğimiz gol, tamamen bizim hatamız. Son 15 dakikada inanılmaz pozisyonlara girdik ama olmadı. Gökhan ağabey, Adriano, çok ileri çıktılar. Bize kanatlardan açık verdiler. Çok pozisyona girdik ama her zaman atacaksın diye bir şey de yok. Normalde üç maçı kazanıp diğerinde beraberlik almaya tamam dersin ama kazanabilirdik." diye konuştu.

Tolgay Arslan, Atiba Hutchinson ile oynaması hakkında görüşü sorulan Oğuzhan, "Hocamız nerede görev verirse, orada oynarız. Takım olarak iyi oynadık. Üzülmedik ama kazansak tur atlayacaktık. Buna da şükür." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Büyük kaptan bu gece çok büyük futbol oynadın seni her zaman böyle görmek istiyoruz
    Cevapla