Cenk Tosun isyan etti! 'Kimseyi aldatmam'

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun, Antalyaspor maçındaki penaltı pozisyonunda kensisine yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Cenk Tosun isyan etti! 'Kimseyi aldatmam'
Cenk Tosun isyan etti! 'Kimseyi aldatmam'
GİRİŞ 15.08.2017 10:44 GÜNCELLEME 15.08.2017 11:03
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ın önceki gün Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmanın 64. dakikası dakikasına kazandığı penaltı fazla konuşuldu. Bilhassa Akdeniz ekibinin hocası Rıza Çalımbay bu penaltı kararına ayaklanma ederken bazı yorumcular da Cenk Tosun’un hakem Cüneyt Çakır’ı aldattığı görüşünü savundular.

Ancak milli santrforun buna itirazı var… 26 yaşındaki golcü oyuncu pozisyon hakkında konuşurken “Ben kimseyi aldatmam. Pozisyon çok açık gerçekte. Bunun neden bu kadar mevzu edildiğini de anlamadım. Top önümde, ben koşuyorum ve kaleciyle karşısında karşıyayım. Karşı Taraf önüme bacağını koyuyor ve gövde temasıyla da beni düşürüyor.

‘DÜŞMEDİM, DÜŞÜRÜLDÜM’

Insanlar pozisyonu itinalı izlesin. Ben orada ne yere atlıyorum ne de hakemi aldatıyorum. O hızla koşarken biri size çelme takarsa düşersiniz. Kimler hangi pozisyonlarda penaltı bekliyorlar. Ne pozisyonlara çıkıp ‘Penaltıydı’ diyorlar. Ben kimseyi aldatmam. Hem o pozisyonda penaltı alma gibi bir düşüncem de yoktu. Zaten net bir fırsat yakalamıştım ve artık topa vurmaya hazırlanıyordum. Ayakta kalıp şutu atmam gerekiyordu ancak darbe gelince yere kapaklandım. Düşmedim, düşürüldüm. Asla kendimi yere atmadım” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 27
  • tekstilci b j k 6 yıl önce Şikayet Et
    şu kıskananlar ve ağlayan ilk durakta inecek var beşiktaşlılar son durağa kadar devam
    Cevapla
  • sani 6 yıl önce Şikayet Et
    O sene bu sene bundan sonra her sene şampiyon beşiktaş yazacaz heryere.şimdiden başladılar mızıkcılığa.
    Cevapla
  • hayirlisi 6 yıl önce Şikayet Et
    hangi sut pozisyonu tekrar izlesinde topu arkasinda unuttugunu gorsun
    Cevapla
  • ziya 6 yıl önce Şikayet Et
    burak alper cenk
    Cevapla
  • Fırtına 6 yıl önce Şikayet Et
    Koca koca ekranlar da yorum yapan eski hakemler ve futbolu bırakanlar dahi kendi araların da karar veremezken;hayatında stat da maç seyretmemiş,yeşil sahayı görse yonca tarlası sanacak kişiler kalkmış bir de yorum yazıyor.Taraftar da olsak,tarafsız bir şekilde yorum yapmayı öncelikle öğrenmeliyiz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle