Fikret Orman'dan Lens paylaşımı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı takımın yeni transferi Jeremain Lens için kişisel Instagram hesabından "hoş geldin" mesajı yayımladı.

Fikret Orman'dan Lens paylaşımı
Fikret Orman'dan Lens paylaşımı
GİRİŞ 06.08.2017 12:16 GÜNCELLEME 06.08.2017 14:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başkan Orman, Hollandalı futbolcunun Beşiktaş formalı fotoğrafını  paylaştığı mesajında, "Çok istedi bizi, biz de onu. Hoş geldin ailemize  Jeremain." ifadelerini kullandı.
 
Siyah-beyazlı kulüp, geçen sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma  giyen, bonservisi İngiliz ekibi Sunderland'da bulunan Jeremain Lens'in transfer  edildiğini gece yarısı resmi Twitter hesabından paylaştığı video ile açıklamıştı.

YORUMLAR 3
  • martli 6 yıl önce Şikayet Et
    tarih bunu fenerin eskilerini toplayan adam diye yazacak.
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne demişti aziz ( canımı sıkmayın benim en iyi oyuncunuzu alır oturturum yerinize ) . Geçen sene fenerin en iyi oyuncusu olan Lens bu sene Beşiktaşın futbolcusu :)) bilmem anlatabildim mi ? Büyüksün Fikret başkan .
    Cevapla
  • Gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    Fanatik adam aziz yildirim kim yilisik fikret kim hangi futbolcuyu fenerin elinden aldiniz aziz yildirim cok otuturdu bjk.fenerin kapisinin önüne koydunu alirsiniz lens nediyor bana teklif bjkden geldi diyor Türkiyede iki kulüb var Fenerbahce Galatasaray gerisi balon simariklar.
    Cevapla