Beşiktaş'tan bomba transfer! 4 yıllık anlaşma

Sırp basını, Siyah-Beyazlıların, Manchester City'de 1 yıl daha kontratı bulunan Alexander Kolarov'la 3+1 yıllığına anlaşmaya vardığını duyurdu.

Beşiktaş'tan bomba transfer! 4 yıllık anlaşma
Beşiktaş'tan bomba transfer! 4 yıllık anlaşma
GİRİŞ 01.07.2017 18:43 GÜNCELLEME 01.07.2017 18:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sessiz bir şekilde sürdüren Beşiktaş için Sırp basınından dev bir iddia geldi. Manchester City'nin sol beki Aleksandar Kolarov ile anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Mozzart Sport'un servis ettiği habere göre, Beşiktaş, Kolarov transferini bitirdi ve 3+1 yıllık olarak 2021'e kadar sözleşme imzalandı. Transferde çok küçük detayların kaldığı, bunun da kısa sürede tamamlanacağı aktarıldı.

Pep Guardiola'nın gelecek sezon kadrosunda düşünmediği öne sürülen 31 yaşındaki sol bek Kolarov ile temasa geçen Beşiktaş'ın oyuncuyu ikna ettiği, milli takımdan takım arkadaşı Dusko Tosic ile birlikte oynamaya çok yakın olduğu kaydedildi.

Manchester City ile olan sözleşmesi 2018 yılında sona erecek olan Kolarov, geçtiğimiz sezonda 40 maçta forma giyerek 1 gol atıp 2 de asist yapmıştı

YORUMLAR 9
  • .... 6 yıl önce Şikayet Et
    şu haber sayfaları nekadar transfer yapıyor yav bunların yaptığı transferin 10da 1i yapılmıyor dünyada
    Cevapla
  • .... 6 yıl önce Şikayet Et
    mümkünmü
    Cevapla
  • ülke genci nerde? 6 yıl önce Şikayet Et
    31 yaşında! günü kurtardık arkadaşlar, bravo
    Cevapla
  • Komik 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş ikinci feda sezonunu yaşıyor kulüpte para yok amatör şubeler kapatılıyor elindeki iyileri satacak paraya cevirecekki yenileri alsın asılsız haber gerçi bu yorumuda yazdığım zamana yazık neyse yazdık bir kere
    Cevapla
  • xxx 6 yıl önce Şikayet Et
    gitti paracıklar paracıklar paracıklar, dana alırdık o paraya yav...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle