Talisca depremi! Bunu kimse beklemiyordu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Benfica Kulübü ile her konuda anlaşıp 2 milyon euro kiralama bedeli konusunda anlaştı ama bu kez de Anderson Talisca, pürüz çıkardı.

Talisca depremi! Bunu kimse beklemiyordu
Talisca depremi! Bunu kimse beklemiyordu
GİRİŞ 09.06.2017 11:14 GÜNCELLEME 09.06.2017 11:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Transfer Komitesi ve Asbaşkan Umut Güner, siyah beyazlı takımın oyuncularının kulüpleri ile tek tek görüştü.

Geçen hafta Portekiz’e gidep Benfica Kulübü yöneticileri ile masaya oturan Başkan Fikret Orman, bu oyuncunun bonservis bedeli olarak 2 milyon euro ödeyeceklerini açıklarken Portekiz kulübü verilen teklifi kabul ettiğini belirtti. Fakat hiç kimsenin beklemediği bir gelişme yaşandı...

Talisca her iki kulübün anlaşmasına rağmen geçen yıl 1 milyon 500 bin euro aldığını belirterek bu sezon takımında şampiyon olmasıyla kendisine zam yapılmasını istedi.

Menajeri aracılığı ile kulübe başvuran Talisca “Geçen yıl kulübün yapılanma dönemiydi ikna oldum. Fakat bu sezon şampiyon olduk ve ben de haklı olarak maaşıma zam isterim. Geçen sezon aldığım paranın en az 2 katını, 3,5 milyon euro isterim” dedi.

Siyah beyazlı kulübün yöneticileri ise rakamı çok yüksek bulduklarını belirterek zam yapacaklarını fakat 3,5 milyon euro verme ihtimallerini çok zor olduğunu ileri sürerek takım içindeki dengeleri koruyacaklarını açıkladılar.

Beşiktaş yönetimi önümüzdeki günlerde Talisca’nın menajeri ile bir araya gelerek orta yolu bulacaklarını belirtirken süre istediler.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 6
  • ali aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    Gönderin gitsin. Kartala talisca mı yok.
    Cevapla
  • Deli Çavuş 6 yıl önce Şikayet Et
    gülünü seven dikenine gatlanu... gelüse gelü gelmese gendi bülü...
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Gönderin gitsin. Yarı parasına tekrar alırsınız emin olun. Futbolcuyu şişirirsen böyle olur. Aslen utanması gerekir be UEFA dan elendik diye
    Cevapla
  • uygur 6 yıl önce Şikayet Et
    yalan yalan yalan haber, rakamlar tutmuyor, provakatörler sahnede insanın arda turan olası geliyor, bıktım bu memleketin her alanındaki fitnecilerden. bir alay journal.
    Cevapla
  • erdem 6 yıl önce Şikayet Et
    2 milyon euro kiralama bedeli mi olur
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Bonservisi 25m Euro ne olacaktiki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle