Kapalıçarşı'ya asılan o pankart!

İstanbul Kapalıçarşı'da ise yer alan bir pankart Fenerbahçeliler'i kızdıracak cinsten...

Kapalıçarşı'ya asılan o pankart!
Kapalıçarşı'ya asılan o pankart!
GİRİŞ 30.05.2017 09:08 GÜNCELLEME 30.05.2017 09:52
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, rakibi Gaziantepspor'u 4-0 ile geçti ve 2016-2017 sezonunda şampiyonluğunu ilan etti. 2 sezon üst üste şampiyon olan Siyah Beyazlılar sevinçlerini doyasıya yaşadılar.

Dört bir yanı bayraklarla donatan Beşiktaşlı sporseverler, rakiplerine göndermede bulunmayı da ihmal etmediler. İstanbul Kapalıçarşı'da asılan bir pankartta yazılanlar aynı zamanda Fenerbahçe'nin THY Euroleague şampiyonluğuna atıfta bulunduğu da gözlerden kaçmadı.

İşte o pankartta yazan: Türkiye'ye basketbolu sevdiren adam Şenol Güneş.

YORUMLAR 41
  • halıd 6 yıl önce Şikayet Et
    basket size futbol bize üzülecek bi şey yok biz halkın takımıyız dua edin puan kaybetmemmiz için
    Cevapla
  • Serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    Mesele şudur, 3 kez Futbol da Türkiye şampiyonluğu mu ? 1 kez Eurolıg şampiyonluğu mu ? Bir milyon kez cevap Eurolıg şampiyonluğudur. Beşiktaşlıların bunu anlamasını beklemiyoruz tabi, Hocası Şenol Güneş olandan da çıksa çıksa böyle bir espiri çıkar ancak.
    Cevapla
  • Alex 6 yıl önce Şikayet Et
    Eziktaş
    Cevapla
  • fadıl kor 6 yıl önce Şikayet Et
    penaltı yaptıran stada çıkmışsa stadınızın adı,hangi maçı hangi hakemin yöneteceğine tüpçü karar veriyorsa elbette şampiyon olursunuz.hemen her maçta kırmızı görmesi gereken koarejma sarı kart bile görmüyorsa dürüstlükten bahsetmeyin hele adamlıktan ve hala kimsenin ne olduğunu anlayamadığı o meşhur beşiktaşlılık duruşundan bahsetmeyin.futbolda yüz yıl da şampiyon olsanız bir uefa kupası yapmaz bir eurolig şampiyonluğu hiç yapmaz
    Cevapla
  • kafa 6 yıl önce Şikayet Et
    tiner neler yaptırıyor adama ya :) fenerbahçe cirit atmada 1. olsa bile ülke cirit atmayı sever o derece fenerbahçe türkiyedir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle