Lyon Başkanı'ndan küstah yorum!

Lyon Başkanı Jean Michel Aulas, UEFA'nın Beşiktaş ve Lyon'a verdiği ceza hakkında açıklamalar yaptı

Lyon Başkanı'ndan küstah yorum!
Lyon Başkanı'ndan küstah yorum!
GİRİŞ 19.04.2017 20:45 GÜNCELLEME 19.04.2017 20:48
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Olympique Lyon Kulübü Başkanı Jean-Michel Aulas, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Beşiktaş ile oynadıkları ilk maçta yaşanan olaylarla ilgili UEFA'nın verdiği kararı doğru bulduğunu söyledi.

Olympique Lyon'un Beşiktaş ile oynayacağı rövanş maçı için Vodafone Arena'da yaptığı antrenman sırasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Aulas, "UEFA kararı doğru. Bu konuda UEFA'ya güvendiğimi daha önce söylemiştim. İki kulüp için de doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş için ağır bir karar olabilir. Çünkü yarın maçları var ve son dakika öğrenilmiş bir haber." dedi.

Beşiktaş ile yarın çok önemli bir maç yapacaklarını dile getiren Aulas, "Yarın çok büyük bir maç olacak. Tur için iki takımın da şansı eşit. Biz daha önce 7 kez çeyrek final oynadık. Yarınki maçımızı da başarıyla bitirip, yarı finale çıkmak istiyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR 10
  • sahbaz40 7 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir takımı tumuyorum. Ama bu yapılan alenen Türk düşmanlığıdır.Lyonla uefa arasında danışıklı dövüştür.Beşiktaş taraftarını uslu çocuklar gibi oturtup maçı almaları için beraberce hazırladıkları bir senaryodur.Lakin galib olan Allahtır.Ülkemize olduğu gibi ülkemiz organlarına da düşman bu avrupa kendi adaletsizliğinde boğulur inşaAllah.
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    sizi korkaklar sizi.pisman olacaksiniz. Sizi guzel agirlayip kötu postaliyacagiz Allahin izniyle haydi Besiktasim.
    Cevapla
  • Yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam kendi agzi ile demis besiktas icin daha zor bir karar cunki yarin macimiz var ve son dakika ogrenmeleri diye demek istedigi akillari hep bu cezada olacak ve motivasyon bozmaya calisiyolar uefanin bu sikandal karari tamamen lyonu yari finale cikartmak icin
    Cevapla
  • Mike 7 yıl önce Şikayet Et
    Olur yenersin.
    Cevapla
  • FUTBOLCU 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir kaç ülke bir olup kendimize uygun UEFA tarzı bir üst lig kuralım. Eminim İspanya da katılır. Futbol her şey değil ama inadına yapalım bunu.
    Cevapla
  • Bolat 7 yıl önce Şikayet Et
    Tabi katar,azerbaycan olabilir aslinda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle