Fransızlardan Türkiye itirafı! 'Hata yaptık...'

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalindeki rakibi Olimpik Lyon, yapılan bir yanlışlık nedeniyle Fransa'daki maçta 15.000 Beşiktaş taraftarının olabileceğini belirtti.

Fransızlardan Türkiye itirafı! 'Hata yaptık...'
Fransızlardan Türkiye itirafı! 'Hata yaptık...'
GİRİŞ 29.03.2017 11:42 GÜNCELLEME 29.03.2017 12:18
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

13 Nisan'da Fransa'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında tam 15 bin Türk taraftar, Lyon'un stadını doldurabilir.

59.186 kapasiteli Stade de Lyon'un menajeri Xavier Pierrot, yaptığı açıklamada bilet yetkilileri arasında bir iletişim eksikliği yaşandığını ve biletleri fazladan sattıklarını belirtti. Pierrot, Türk taraftarların 1 kişi başına 6 koltuk birden satın aldığını söyledi.

Lyon stadının menajeri Pierrot, Fransa basınına yaptığı açıklamada ''Bir yanlış anlaşılma ve iletişim hatası yüzünden bu haldeyiz. Bu hata da Türk halkına yaradı. Bu sorunu çözmeliyiz.'' dedi.

''İSTANBUL'A TARAFTAR GÖTÜREMEYİZ''

20 Nisan'da Vodafone Arena'da oynanacak rövanş maçı için de konuşan Xavier Pierrot, "Ankara Büyükelçisi ve İstanbul Konsolosluğu, taraftarların maça gelmemesi hakkında bizleri uyardılar. Onların bizimle beraber olmasını isterdim. Biletimiz var ancak onları İstanbul'a götürmek gibi bir sorumluluğun içine girmeyeceğiz. Kesinlikle taraftar getirmeyeceğiz. O tarihlerde Türkiye'de önemli bir referandum var. Böyle bir ortamda bu riske giremeyiz. Geçen sene darbe girişimi oldu, Aralık ayında da stat yakınında bomba patladı. Kesinlikle güvenliği düşünüyoruz" sözlerini kullandı.

YORUMLAR 9
  • Hakan Olgun Germany 6 yıl önce Şikayet Et
    lan bi susun be yettiniz gayri futbolunuzada insanliginizada kefereler
    Cevapla
  • Ankara 6 yıl önce Şikayet Et
    Ulann oğlum siz ne kadar pısırık bi milletsiniz böyle yaa. Gelmeyin sakın ayağınız kayar düşer ölürsünüz falan o da bizim üstümüze kalır sonra.
    Cevapla
  • Recep t e 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir fransada yasayan gurbetci olarak tavsiye ederim gidinde gözünüz misagir perverlik görsün bir kahveyi bile karsiliksiz ısmarlamayanlar..
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    sene neresindesin burada onuda yapmiyorlar herkes kendi kahvesini oduyo
    Cevapla
  • Metil alkol 6 yıl önce Şikayet Et
    Fransa cok mu guvenliymis :) fransada Turkiyede olandan daha fazlasi oldu.
    Cevapla
  • sutcu 6 yıl önce Şikayet Et
    olimpik lyon taraftarlarinin gelmesini saglayalim gerekirse misafir statusu uygulayalim gelis gidis ve konaklama bilet yeme icme masraklarini turkiyeyi tanitma kurumu veya thy ustlensin getirisi cok fazla olur.
    Cevapla
  • ferr 6 yıl önce Şikayet Et
    cay kahve de lazimmi... onlar bizi bizden daha iyi taniyorlar ama gavurluk boyle bisey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle