Şenol Güneş'ten övgü ve öz eleştiri

Beşiktaş'ın sahasında Konyaspor'u 5-1 yendiği maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş açıklamada bulundu.

GİRİŞ 30.01.2017 22:52 GÜNCELLEME 31.01.2017 09:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın sahasında Konyaspor'u 5-1 yendiği maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş, yayıncı kuruluş Bein Sports'a açıklamada bulundu.

"Zor bir rakibe karşı oynadık. Uyumlu beraber oynayan, alan daraltan bir takım. İki beki de hücuma iyi gidiyor. Biz onların oyun anlayışına hazırdık. Bunu da iyi uyguladık. Hücumda bilinçli oynadık. Derinlik sağladık. Hücum ve savunmada iyiydik. -0'dan sonra biraz panikledik, rakip kontrolu ele aldı. İkinci yarıda savunma anlayışımzı görmek istedik. 3. golden sonra oyun koptu. Hatalar oldu. Gereksiz gol yedik. Savunma prensiplerini iyi yapmaya çalıştık. Tüm oyuncular iyi niyetliydi. Bugünkü sonuç Konyaspor'un çok kötü, bizimse mükemmel bir takım olduğumuzu göstermez.

Cenk iyiydi. Özellikle üçüncü golde o kadar kalabalığın arasından mükemmel vurdu. Olağanüstüydü. Cenk hareketli olup, koştuğu zaman daha iyi olacak. Hala o konuda mesafe alması gerekiyor.

YORUMLAR 4
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    vatandaş65 tipik bir galatasaraylı. kendi maçlarına bakmaz milletin maçlarında kabahat arar. tarihiniz hak hukuk yemekle geçmiş. tüyü bitmemiş yetimin parasına bile kondunuz. ''bkz.2001’de ekonomik krizin pençesinde bunalan G.Saray, 5.5 milyon dolarlık devlet yardımını FAK FUK FON diye bilinen Fakir ve Fukara Fonu’ndan verildi''. araştırmak bedava.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal Senol hocaya. 5-1 gibi farkli kazansak bile hicbir zaman yeterli bulmaz. Daima gelistirmek amaci, gurur duyuyoruz hocam.
    Cevapla
  • harbi 65 7 yıl önce Şikayet Et
    vatandaş siz anca ligte oynayabiliyorsunuz kapasiteniz ona bile yetmiyor ya neyse .biz 3 kulvarda oynuyoruz farkımız bu .taktir etmeyi bile beceremiyorsunuz .çekemiyorsanız anten takın ha ha ha
    Cevapla
  • vatanaş65 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın güneş siz zaten zamanında alacağınız yardımı aldınız e vallahi hakem hataları olmasaydı şimdi siz 3 veya 4 ttünüz. bunu en iyi bilen gene sizlersiniz !!! ama merak etmeyin sizin arenaya geleceğiniz maç bitişiniz olacak. uefa da başlıyor o kapasitedede olmadığınız için düşüşünüz mart ayı ile başlar bu notumu kayıt edin.
    Cevapla