Şenol Güneş'ten Tolga'ya: Kaybettiysek...

Sporting maçından sonra büyük bir yıkım yaşayan Tolga Zengin'e Şenol Güneş sahip çıktı.

Şenol Güneş'ten Tolga'ya: Kaybettiysek...
Şenol Güneş'ten Tolga'ya: Kaybettiysek...
GİRİŞ 12.12.2015 16:11 GÜNCELLEME 12.12.2015 16:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sporting Lizbon maçında İslam Slimani'den yediği hatalı gol nedeniyle bir kez daha hedef tahtasına oturtulan tecrübeli file bekçisi, karşılaşma sonrası büyük bir yıkım yaşadı.

Tolga, ağlamaklı bir halde sahayı terketti. Soyunma odasında ise gözyaşlarına hakim olamayan Siyah-Beyazlılar'ın kaptanını, Teknik Direktör Şenol Güneş teselli etmeye çalıştı...

"Tek suçlu sen değilsin" diyerek Tolga'yı motive etmeye çalışan Güneş, "Bu takım oyunu... Kaybettiysek hep birlikte kaybettik. Bu karşılaşmayı burada unut. Önümüzdeki maçlara konsantre olmalısın" dedi.

SENİN KENDİNİ BIRAKMAMAN LAZIM

Tecrübeli hocanın sözlerine rağmen kendisini toparlayamayan Tolga Zengin'in yanına bu sefer oyuncular gitti. "Hepimiz hata yaptık" sözlerini sarf eden futbolcular, "Ağabey senin kendini bırakmaman gerekiyor. Sen bu takımın kaptanısın. Hep beraber kaybettik. Yeniden çıkışa geçeceğiz... Senin için G.Saray derbisini kazanacağız sana söz veriyoruz. Sen bizim için değerlisin" diye konuştu.

YORUMLAR 6
  • mehmett66 8 yıl önce Şikayet Et
    Pancu yu mu alsak kaleci olarak
    Cevapla
  • adem 8 yıl önce Şikayet Et
    Senol hocaya ve tolgaya laf soyleyen arkadaslar. Besiktasi lider yapan kim..
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    eksik yazmışım şenol hocayıda alın
    Cevapla
  • trbznlm 8 yıl önce Şikayet Et
    herkes hata yapar, pişmanlık ve suçluluk duyan herkes affedilir.
    Cevapla
  • Abdullatif EFE 8 yıl önce Şikayet Et
    Geriye adım at gol yee, kapattığın köşeden gol ye, hatalı goller yemeye devam et, olmadı sana sunulan milyonları ye, yeter artık denmediği gibi sahip çıkılsın oh ne güzel bir hayat bendemi kaleci olsam ne ! her halükarda yiyorsunuz, Ah aman ne güzel, biri gol yer Olcay saç baş yoldurur. BJK'liler kahrolur, Şenol ağam çıkmış yanındayız der, Sağırlar körler bir birini ağırlarlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle