Orman ve Bilic'ten duygusal veda sözleri!

Beşiktaş başkanı Fikret Orman ve yolların ayrılacağı Slaven Bilic, bir basın toplantısı düzenledi.

Orman ve Bilic'ten duygusal veda sözleri!
Orman ve Bilic'ten duygusal veda sözleri!
GİRİŞ 30.05.2015 11:20 GÜNCELLEME 30.05.2015 11:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş başkanı Fikret Orman ve yolların ayrılacağı Slaven Bilic, bir basın toplantısı düzenledi..

Fikret Orman: Bilic'e teşekkür ediyorum

Son 2 senede birçok sıkıntı yaşadık ama hocamız bir Beşiktaşlı gibi mücadele etti. Şanssız bir sezon geçirdiğimizi söyleyebilirm. Hocamız ile biz bir aile gibi olmuştuk. Benim kızım da hocamızın gideceğine çok üzüldü. Biz bir taraftar kazandığımızı düşünüyoruz. Tekrar Slaven Bilic'e ve yardımcı hocalarımıza şahsım ve yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum.

"Kalbimiz hep burada olacak"

Fikret Orman'dan sonra konuşan Bilic, "Bugün veda günü üzücü bir gün. Hepimiz üzgünüz ben harika bir deneyimin sonuna geliyorum. Hayatımın en güzel günleri bitiyor. Evimize dönerken Beşiktaş ailesiyle güzel ilişkiler kurduk. Başkan, Mete Vardar, taraftarımız ve oyuncularımızla iyi ilişkiler kurduk. Bu sezon şampiyonluğa çok yakındık, ligin 5'te 4'lük döneminde şampiyonluğa en yakın bizdik ama tabiki şampiyon olamadıysak bunun sorumlusu benim... Burada bulunduğum dönem içerisinde duygularım yoğunlaştı başkana minnettarım burada çalışma fırsatım oldu. Hırvatistan'da Beşiktaş'ı seven ve takip eden çok insan oldu. Sadece teknik heyet olarak buradan ayrılıyoruz ama kalbimiz hep burada olacak." dedi.

"Asla asla dememek gerekiyor"

Tarihten bir çok örnek var bir çok felsefecinin bulunduğu yere geri dönmediğini görebilirsiniz ama diğer taraftandan geri dönenlerin hüsrana uğradığı bir kısmında geri döndüğünde başarılar yaşadığını  dolayısıyla bununla ilgili mutlak bir kural yok. Beşiktaş benim kalbimde Beşiktaş benim kulübüm 'asla asla' dememek gerekiyor.

"Stat bitince umarım şampiyonluk gelir"

Bu iki sezonda çıkartılan işten gurur duyuyorum. Bu aldığımız karar karşılıklı alınan bir karar. Bu noktada başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Ümraniye ve Akaretler'de çalışanları takdir etmek istiyorum. Bunları söyleyerek yeni hocanın üzerinden baskıyı almak istiyorum. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Zemin hep müsait değildi ama herkes elinden geleni yaptı. Stat inşa ediliyor saha performansını aşağıya çekmeden yapmaya çalışıyorlar. Beşiktaş her zaman şampiyonluk umarım stadımız tamamlanır kısa sürede ve daha sonra şampiyonluk gelir.

'Hakemlik yapmak çok zor'

Modern futbolda hakemin mesleğini icra etmesi çok zor. Televizyon programlarında bile bazen yorumcular bir pozisyonu 20 kere ileri geri alıyorlar. Yapılan hataların kasıtlı yapıldığına inanmıyorum. Evimizde oynamadığımız için hakemler üzerinde oluşturabileceğimiz baskıyı hiçbir zaman oluşturamadık. Ama Beşiktaş şampiyon olamadıysa burada eleştirilecek olan kesinlikle hakemler değildir.

"Kahraman olarak ayrılmıyorum ama..."

Beşiktaş’ın Vodafone Arena’ya çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Oraya teknik direktör olarak çıkamayacağım ama takımın orada mücadele etmesinden gurur duyarım. Türkiye’de bu işlerin nasıl yürüdüğünü iyi biliyorum. Buraya geldiğimde; Önemli olan seni kaç insanın karşıladığı değil, önemli olan seni kaç insanın uğurlamaya geldiğidir” denmişti. Biz tabii ki burada kahraman olarak ayrılmıyoruz. Fakat olumlu bir atmosferde ayrılıyoruz.

YORUMLAR 1
  • Kartal 8 yıl önce Şikayet Et
    bilic gitti ya benim için beşiktaş ta bitti
    Cevapla